28 / 03 / 2024

Babil Kuleleri'nde 68 bin TL'ye! Sabri Ateş'te projeden ev sahibi oldu!

Babil Kuleleri'nde 68 bin TL'ye! Sabri Ateş'te projeden ev sahibi oldu!

2011 yılının Nisan ayında Esenyurt'ta hayata geçirilen Uluhan Babil Kuleleri'nin 2013 yılının Nisan ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Projeden konut alan isimlerden biri de İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Sabri Ateş oldu...


Uluhan Babil Kuleleri'nde fiyatlar; 1+0'lar 68 bin TL ile 84 bin TL; 1+1'ler 88 bin TL ile 113 bin TL; 2+1 konutlar 144 bin TL ile 172 bin TL; 3+1 konutlar ise 168 bin TL ile 215 bin TL arasında değişiyor.

Esenyurt'ta hayat bulan proje için konut bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak ilk seferde ödeniyor. Kalan yüzde 75'lik tutar için 50 aya kadar vadelendirme yapılıyor.

Uluhan Grup projesi olarak inşa edilen Babil Kuleleri, Esenyurt'ta yükseliyor. Proje 2013 yılının Nisan ayında tamamlanacak ve yaşam başlayacak.

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinden oluşan Babil Kuleleri, 12 bin 500 metrekare alan üzerinde hayat buluyor. Projede 1.050 konut ve 151 ticari birim bulunuyor.

Yüzde 75'lik kısmı yeşil alana ayrılan Babil Kuleleri'nin 20 bin metrekare otopark alanı mevcut. Projenin yapımına 2011 yılının Nisan ayında başlandı.

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Sabri Ateş, Babil Kuleleri'nden konut aldı!

Kredisiz, kefilsiz, vade farksız, faizsiz ödeme imkanlarıyla konut sahibi olmak isteyen ailelere büyük kolaylık sağlayan ve yeşili bol, yaşayan, canlı bir yaşam ve iş merkezi olarak projelendirilen Babil Kuleleri, yatırımcıların da gözbebeği projeler arasında yer alıyor. Profesyonel yatırımcıların ilgi odağı olan Babil Kuleleri'nden konut alanlardan biri de emlak piyasasının duayenlerinden İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Sabri Ateş oldu.

Doğru proje, doğru yatırım

Babil Kuleleri gibi projelerin yakın gelecekte büyük prim yapacağını belirten Ateş, doğru lokasyonda, doğru projelendirilmiş bu tür projelerin yatırım açısından büyük avantajlar sunduğunu vurguluyor. Konut sahibi olmak isteyen kesimlerin yanı sıra yatırımcılar açısından da fırsat niteliğinde olan Babil Kuleleri'nin talebe doğru yanıt verdiğini ifade eden Ateş, projenin Esenyurt'un çıtasını yükselteceğini ve bir model oluşturacağının altını çiziyor.
Esenyurt'ta hayaldi, gerçek oldu  

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarının buluşacağı, 151 mağazayı içeren alışveriş merkezi, 20.000 m2 otopark alanı, 1500 m2 market alanı, 600 m2 kreş alanı, 300 m2 açık havuz, 100 m2 kapalı havuz, 4 büyük sinema salonu, 4 spor salonu, 824 m2 fitness merkezi, SPA, sauna, 120 m2 havuz kafe, seyir terasları ve 360 derece panaromik deniz manzarası Babil Kuleleri'nin sunduğu imkanlar arasında yer alıyor.

Kısaca Uluhan Grup:

Uluhan Grup, Esenyurt'un çehresini değiştirecek iki büyük yaşam ve iş merkezi inşa ediyor. Acunkent ve Uluhan Babil Kuleleri'ne aynı anda imza atan Uluhan Grup, ev sahibi olmak isteyen ailelere sunduğu geniş sosyal imkanlar ve kredisiz, kefilsiz, vade farksız, faizsiz uygun ödeme planıyla büyük kolaylıklar sağlıyor. İki büyük kentsel dönüşüm projesiyle sosyal yaşamı yeniden tasarlayan Uluhan Grup, Esenyurt'un çıtasını çok daha yüksek bir konuma taşımayı hedefliyor. Dört dörtlük yaşam merkezlerini hayata geçiren Uluhan Grup'un ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa edilen Acunkent ve Babil Kuleleri'nin bina yönetim sistemleri ise inşaat sektörünün köklü kuruluşu Koza Yönetim A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek.   


www.babilkuleleri.com

0212 709 77 77

Babil Kuleleri projesinin görüntüleri için tıklayınız


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri