28 / 04 / 2024

Babil Çarşı sergi alanlarına özel kiralama sistemi!

Babil Çarşı sergi alanlarına özel kiralama sistemi!

Babil Kuleleri projesinde yer alan Babil Çarşı'nın sergi alanlarını belli süreler dahilinde kiralamak mümkün olacak.


 

Uluhan Grup un Esenyurt un çıtasını yükselten Babil Kuleleri projesinde yer alan Babil Çarşı nın sergi alanlarını belli süreler dahilinde kiralamak mümkün olacak. Bu sayede İstanbul un yeni çarşı modelinde geçici olarak yer almak isteyen kuruluşlar önemli bir avantaja sahip olacak.

 

 

Esenyurt un örnek projesi olarak inşası devam eden Babil Kuleleri nde yer alan İstanbul un yeni çarşı modeli Babil Çarşı nın sergi alanları, merkezde iş yapmak isteyenlere sunduğu benzersiz bir avantajla da fark yaratıyor. 

 

 

Dilediğin zaman aralığında kirala

 

Uluhan Grup un sunduğu özel avantaj sayesinde Babil Çarşı nın sergi alanlarında yer almak isteyen kiracılar, işyerlerini diledikleri süreler dahilinde kiralayabilecekler. Böylece kiracılar yapılan işin ve satışa sunulan ürünlerin niteliğine bağlı olarak sergi alanlarındaki işyerlerini haftalık, aylık, mevsimsel ya da dönemsel kiralama imkanına sahip olarak ihtiyaç duymadıkları zamanlar için kira bedeli ödemek zorunda kalmayacaklar. 

 

Açık hava konseptinde her çeşit ürün

 

Bununla birlikte semt semt, mağaza mağaza gezmek yerine prestijli bir mekanda açık hava konseptini haftanın yedi günü hayata geçirecek olan Babil Çarşı da, gündelik tüketime yönelik en geniş ürün yelpazesi ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Projenin İstanbul da bir ilk olduğunu vurgulayan Uluhan Grup yetkilileri, Babil Çarşı da yer almak isteyen, ancak yıl boyu mağaza kiralamak istemeyen birçok kuruluş olduğunu, uygulamanın geniş kesimler tarafından memnuniyetle karşılandığının altını çiziyorlar.   

 

Fizibilite çalışmasıyla doğru kazanç modeli

 

Babil Çarşı 199 işyerinden oluşuyor. Her işyerinin konusu önceden yapılan kapsamlı bir çalışmayla belirlenmiş durumda. İşyeri alanlarının karması hazırlanırken fiili fizibilite yapılarak, elde edilen ciro tahminlerine göre faaliyet alanları tespit edilmiş bulunuyor. Bu sayede çarşıdaki işyerlerinin alanlarında tek olmaları sağlanıyor ve doğru bir kazanç modeli öngörülüyor. 

Babil Çarşı, sektörleri önceden belirlenen çarşı konseptiyle haksız rekabetin önüne geçiyor. Bununla birlikte Babil Çarşı, 200 kişilik tiyatro salonu, açık/ kapalı havuzları, açık hava sinemaları, fitness ve spa salonlarıyla diğer projelerden ayrılıyor. 24 saat hizmet veren 1000 m2 lik kreşin yanı sıra spor alanı, kültürel etkinlik ve AVM yi bir arada sunan Babil Çarşı, tek mekanda çok yönlü hizmet sunma avantajıyla bölgede çekim merkezi haline gelecek. Babil Çarşı da Gıda, Elektronik, Mücevher& Aksesuar, Çocuk, Kreş, Estetik&Sağlık, Hizmet, Mobilya&Dekorasyon, Kültür&Sanat, İletişim, Finans ve Spor olmak üzere 12 farklı sektörün yer alacağı dükkanlar bulunacak.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri