18 / 04 / 2024

Babacan Yapı, Crown projeleriyle ön planda! 117 bin TL'ye!

Babacan Yapı, Crown projeleriyle ön planda! 117 bin TL'ye!

2002 yılında ağabeyi İbrahim Babacan ile inşaat sektörüne merhaba diyen Babacan Yapı, Beylikdüzü'nden önce Bahçelievler ve Bakırköy başta olman üzere İstanbul'un birçok önemli noktasında butik projeleri hayata geçirmiş


Yeni yerleşim bölgesi olarak Beylikdüzü'nü tercih ettiklerini dile getiren Mehmet Babacan, “İstanbul'un merkezi sayılacak semtlerde yaptığımız 35'e yakın butik projeden sonra Beylikdüzü'nde “Crown” adı altında 3 projeyi tüketicilerin beğenisine sunduk.

Crown Park

İlk olarak Crown Park'tan bahsetmek istiyorum. Projemiz Beykent'te ve toplam 2 blok 54 daireden oluşuyor. 3+1 daire seçeneğiyle sınırlı olan Crown Park'ta fiyatlar 199 bin ile 249 bin TL arasında değişiyor. Tamamen ailelere yönelik geliştirdiğimiz bu proje toplam 3 bin 250 metrekare alan üzerine inşaa ettik ve önümüzdeki Temmuz ayında teslim etmeyi planlıyoruz.  

www.crownpark.net
212 875 75 44 
 Projeden görüntüler için tıklayınız 

Crown Residence

Bir diğer projemiz ise Beylikdüzü Bauhaus'un hemen arkasında 22 milyon TL yatırımla gerçekleştirdiğimiz Crown Residance projesi. Bu proje tek blok ve 99 daireden oluşuyor. 13. katında fitness, sauna ve çocuk odası gibi sosyal donatılar sunduğumuz Residance'ta 91 metrekare 1+1'ler 120 bin -129 bin TL, 177 metrekare 2+1'ler  150 bin – 179 bin, 215 metrekare 3+1'ler 200 bin ile 239 bin TL arasında değişiyor.  Bu projeyide sözümüzden 3 ay önce yani Eylül'de yaşamın başlamasını planlıyoruz.”dedi.

0212 853 30 00

www.babacanyapi.com

http://www.crownresidence.com/

Projeden görüntüler için tıklayınız

Crown Tower

Babacan Yapı'nın fuara özel düzenlediği ve Haziran ayına kadar uzattığı kampanyasında ister yüzde 0 peşinatla isterseniz firma tarafından 24 aya kadar uzanan hesaplı peşinatlar ve esnek ödeme koşullarıyla daire sahibi olmak mümkün. Toplam 420 daire ve 34 kattan oluşan proje Carrefour'un arkasında  hızla yükseliyor. 35'inci katında olan restauranttaki manzarasıyla ön plana çeken projede 77 metrekare 1+1'ler 117 bin, 26 metrekarelik 1+0 stüdyo daireler 54 bin, 2+1 odalı 143 metrekarelik daireler 177 ve 194 metrekarelik 3+1'ler ise 259 bin TL'den tüketicilerle buluşuyor. Metrobüs hattının Tüyap'a kadar uzamasının büyük bir avantaj olduğunu dile getiren Babacan, “İstanbul'un her geçen gün artan trafiğine çok iyi bir çözüm olduğunu düşünüyorum. Beylikdüzü'nde sadece bizim projelerimizin değil, diğer arkadaşlarımızın yaptığı projelere de değer katacağına inanıyorum.  Crown Tower'da ana hartere bağlantı yaptığımız yol ise ev alacakların tercihini olumlu yönde etkiliyor.” dedi. Projeye yoğun ilgiden dolayı 2. etabını da başlatacaklarını söyleyen Mehmet Babacan, “Şu anki mevcut 1. etabın yüzde 80'i satıldı. Bize gösterilen talep doğrultusunda önümüzdeki Temmuz ayında 2. etabın temelini atmayı planlıyoruz.” dedi.

www.crowntowers.net

444 20 14

Projeden görüntüler için tıklayınız

Crown Deluxe

Mehmet Babacan “Bahçeşehir'in Esenkent bölgesinde; Garanti Koza ve Ak Batı ortaklığıyla geliştirilen kompleksin içinde biz de 85 bin metrekare alan üzerine Deluxe projemizi inşaa ediyoruz. Ortaklar arasında anlaşma sağlanamayınca boşa çıkan arsayı satın olarak geliştireceğimiz bu kompleksin içinde Fransız sokağı, eğlence mekanları, AVM, hastane ve okul gibi binalar olacak. Burası başlı başına bir semt olacak. Biz bu kompleksin içinde Bahçeşehir'in adına yakışır bahçeli bir proje yapmayı hedefledik.Ayrıca bu lokasyondaki son arsayı biz satın aldık. Bunu Babacan Yapı olarak önemli bir prestij olarak görüyorum.  Bu kompleksin içindeki en uygun ve en lüks daireleri yatırımcılarla buluşturacağız. Çok samimi söylüyorum. Ben de bu projeden bir ev alayı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Şu an ön talep aşamasında olan Crown Deluxe Bahçeşehir projesinde önümüzdeki Haziran ayında satışlar başlayacak. Projede geniş kat bahçeleri ve teraslarla zenginleştirilen daireler yer alacak. Crown Deluxe  projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alacak ve her dairenin kendine özel 30 meterkarelik bahçesi olacak.