16 / 04 / 2024

Azura Park Alanya'da 120 bin TL'ye! Hem tatil, hem yatırım!

Azura Park Alanya'da 120 bin TL'ye! Hem tatil, hem yatırım!

Cebeci İnşaat'ın Alanya'da otel konseptinde geliştirdiği Azura Park'ta ev sahipleri, daireleri boş kaldığında günlüğü 50 eurodan kiraya verebilecek. Böylelikle ev sahipleri hem tatilini yapacak, hem de para kazanacak...


Alanya Bölgesi'nde yabancıya konut satışını başlatan ilk firmalardan biri olan Cebeci İnşaat'ın otel konseptinden hareket ederek geliştirdiği Azura Park Alanya, bir yandan ev sahibi yapıyor bir yandan da kazandırıyor. Bin 500 kişinin talep ve beklentileriyle projelendirilen Azura Park'ta, daire sahipleri oturmadıkları dönemlerde isterlerse dairelerini kiraya verebiliyor. Ev sahipleri ister evini kendisi kiralayabiliyor, isterlerse, yönetim firması AzuraService bu işi üstleniyor. Turizm döneminde evlerin günlük 50 euro'dan (120 TL) kiraya verilebildiğini analatan Cebeci İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cebeci, Azura Park Alanya'da 120 bin TL ile 1 milyon 250 bin TL arasında stüdyo'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Aylık 918 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi yapıyoruz. Alanya yazlık bir bölge olduğu için tatil dışında boş kalan evlere büyük talep bulunuyor. Projede ev sahiplerine Azura Service olarak kiralama hizmeti sunacağız. Burada 1+1 dairelerin en düşük günlük kirası 50 euro ve açık sezon olan 4 ay boyunca kiralama olanağı var. Ev sahiplerimiz buradan elde edecekleri gelirle ev sahibi olmanın yanında kazanmış da olacaklar" dedi.

FARKLI KÜLTÜRLERİ BULUŞTURUYOR
Ahmet Cebeci, açık kapalı havuzdan disco, restoran, SPA, Türk hamamı, sağlık merkezine kadar tüm sosyal olanakların bulunduğu Azura Park'ta yüzde 40 satış oranına ulaştıklarını kaydetti. Cebeci, Kuzey Avrupa ve Rusya başta olmak üzere 9 farklı ülke vatandaşlarına projeden konut sattıklarını ifade ederek, "Bu projede farklı kültürleri buluşturuyoruz. Yabancılarının yanı sıra Türkiye'nin farklı şehirlerinde yaşayan insanlarımızı da hem tatillerini geçirecekleri, hem de kazançlı bir yatırım yapabilecekleri Azura Park'a davet ediyorum" dedi. Ev sahiplerine havaalanı transfer hizmeti, temizlik hizmeti gbi servislerinde sunulacağı projede stüdyo daireler için en düşük aidat yıllık 600 TL, 3+1 daire için en yüksek aidat ise 950 TL olarak belirlenmiş.

ABD'de ev satacak

Türk İnşaat şirketleri pazarlamada sınır tanımıyor. Alanya'da 607 dairelik Azura Park projesini yapan Cebeci İnşaat, 28 Mayıs'ta New York'ta düzenlenecek 30'uncu Türk Günü Yürüyüşü'ne katılarak , ABD'lilere ve ABD'de yaşayan Türklere projeyi tanıtacak. ABD'deki en büyük Türk etkinliği olan Türk Günü Yürüyüşü'ne her yıl yaklaşık 50 bin kişi katılıyor. Bu yürüyüşe katılan ilk Türk inşaat firması olacak Cebeci İnşaat Amerika'da günde 14 dolarla Türkiye'de daire sahibi yapacak.

BÜLENT AYTAC YOLDAŞ/Sabah Emlak

http://www.azurapark.com.tr/

0212 709 79 79