26 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Musiki Topluluğu 4. konserini düzenledi!

 Avrupa Konutları Musiki Topluluğu 4. konserini düzenledi!

Avrupa Konutları sakinlerinden oluşan Avrupa Konutları Musiki Topluluğu, Sefaköy Kültür Merkezi’nde 4. konserini verdi. Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya’nın da izlediği konsere, Türk sanat müziğinin usta isimlerinden Amir Ateş, Alaaddin Pakyüz ve Cahit Deniz onur konuğu olarak katıldı...


Özlenen komşuluk ilişkilerinin pekiştirildiği ve site yaşamıyla örnek olan Avrupa Konutları markalı konut projeleri başarılı bir etkinliğe daha imza attı. Tamamının Avrupa Konutları site sakinlerinden oluşturulduğu Avrupa Konutları Musiki Topluluğu 4. konserini geçtiğimiz günlerde düzenlendi.


Avrupa Konutları markalı projelerde sosyal yaşam alanları ve site içinde oluşturulan samimi ilişkilerle, bir konut projesinin ötesinde etkinliklere imza atılıyor. Avrupa Konutları Atakent 1’in site sakinlerinden oluşan Musiki Topluluğu da 3 yıldır konserlerine aralıksız olarak devam ederken, Türk Sanat Müziği’nden birçok usta isimle de bir araya geliyor.


Türk Sanat Müziği sanatçısı Yıldırım Bekçi şefliğindeki topluluk 4. konserini Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Avrupa Konutları Yönetim Kurul Başkanı Süleyman Çetinsaya, Türk Sanat Müziği sanatçılarından Amir Ateş, Alaaddin Pakyüz ve Cahit Deniz’i ağırlayarak verdi.


Koro ve solistler bu bestekarların; aralarında “Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın, Gönülde Aşk Denen Mutluluk Varken ve Bana Aşkı Öğretensin” gibi eserlerinin de bulunduğu bir çok bestesini seslendirdi. Konserin bir diğer ünlü ismi ise, programın sunuculuğunu üstlenen, TRT’nin ünlü sunucularından Mustafa Yolaşan oldu.


Gecenin sonunda üç değerli bestekar; Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek ve Avrupa Konutları Musiki Topluluğu Başkanı Ercan Altınel’in elinden plaketlerini aldılar. Çetinsaya; Avrupa Konutları’nda komşuluk ilişkilerine güzel örnek teşkil eden tüm koro üyelerine teşekkürlerini etti.