29 / 03 / 2024

Özdilek Park AVM İstanbul'un yüzde 99'u kiralandı!

Özdilek Park AVM İstanbul'un yüzde 99'u kiralandı!

Özdilek Park AVM İstanbul'un yüzde 99'u kiralandı. ÖzdilekPark İstanbul, geniş yaşam alanları, yeşil terasları ve her yerinden ışık alan aydınlık yapısı ile diğer AVM’lerden farklılaşıyor.


İstanbul’un merkezi iş akslarından Levent’te konumlanan ÖzdilekPark  İstanbul  , yüzde 99 doluluk oranına ulaştı. ÖzdilekPark İstanbul’un konsept geliştirmesi ve mağazalarının kiralanması, ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren uluslararası firma JLL imzasıyla gerçekleştirildi. Metroya direkt bağlantısı ile ulaşımı kolay ve hızlı bir şekilde sağlanan ÖzdilekPark İstanbul, seçkin mağaza karması ile konforlu bir alışveriş imkanı sunuyor.


İstanbul’un en önemli iş merkezi Levent’te konumlanan ÖzdilekPark İstanbul, kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Toplam kiralanabilir alanı 45 bin metrekare olan AVM, İstanbulluların en gözde alışveriş mekanı oluyor.


ÖzdilekPark İstanbul’un kiralamaları ve mağaza karması, 75 ülkede, 200 kurumsal ofisi ve 53.000 çalışanıyla müşterilerinin yerel, bölgesel ve küresel ihtiyaçlarına cevap veren JLL’ nin Türkiye ofisi tarafından gerçekleştirildi. Bu aşamada yüzde 99 doluluk oranına ulaşan AVM projesi ile büyük bir başarıya imza atıldı.


Danışmanlık hizmetinin önemi

 “Önemli olan, yapılacak AVM’lerin bulunduğu yerin kapsama alanına, nüfusuna ve harcanan gelire göre farklılaşabilmesidir. Bir başka deyişle, projeler mutlaka yerine özel olmalıdır” şeklinde konuşan JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, alışveriş merkezlerinin o bölgedeki tüketicinin dokusuna ve harcama düzeyine uyumlu şekilde yapılması gerektiğini belirterek ekliyor; “Yakalanan bu yüzde 99’luk doluluk oranı, doğru danışmanlık hizmeti alarak birbirinden ayrışan AVM projelerinin önemini gösteriyor.”


Konforlu alışveriş imkanı

ÖzdilekPark İstanbul, geniş yaşam alanları, yeşil terasları ve her yerinden ışık alan aydınlık yapısı ile diğer AVM’lerden farklılaşıyor. Mimarisi tamamen müşteri odaklı olarak tasarlanan AVM, geniş alanı ve kolay ulaşımı ile ziyaretçilerine konforlu bir alışveriş imkanı sunuyor. Çevreye duyarlı ve hava kirliliği oluşturmayan modern sistemlerin kullanıldığı bina, Leed Gold çevreci bina belgesine de aday. ÖzdilekPark İstanbul’un bir diğer avantajı ise aynı proje bünyesinde bulunan River Plaza ofis binasına ve 389 odalı ve 22 toplantı salonlu Wyndham Grand Hotel’ine doğrudan bağlantısının olması.


Seçkin mağaza karması

Titiz bir çalışma sonucu, kendi alanında en başarılı 148 markanın bir araya getirilmesiyle oluşturulan; yiyecek, içecek ve eğlence birimleri ile fark yaratan merkezde, H&M, LCW, Mango, Koton ve Defacto gibi önde gelen markalar yer alıyor. Carpisa, Aldo, Ecco ve Lifestyle Nutrition gibi önemli perakendeciler ise Türkiye’deki ilk mağazalarını burada açıyor. Otuzun üzerinde farklı mağazanın yer aldığı yiyecek içecek biriminde ise Midpoint, Starbucks, Saray Muhallebicisi, Differente, Karafırın, Tarihi Sebat Lokantası, Terra Kitchen, Coffee Shop Company ve Carl’s Jr. gibi markalar bulunuyor.


AVM’de İstanbul’un ilk Özdilek Hipermarketi de açılıyor. 2.900 metrekare büyüklüğündeki hipermarketin yanı sıra 800 metrekarelik “Jokerland” çocuk eğlence alanı ve 2.700 metrekarelik Media Markt mağazaları, İstanbulluların uğrak yeri olacak.