19 / 04 / 2024

Özdilek Center yoğun ilgi görüyor!

Özdilek Center yoğun ilgi görüyor!

Özdilek Center projesinde görevli üst düzey yöneticiler ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek'in ev sahipliği yaptığı toplantıda, Özdilek Center Karma Projesi yatırımı ve Özdilek Holding hedefleri anlatıldı.


Türkiye'nin marka değeri en yüksek ilk 100 şirketi içinde yer alan Özdilek'in, ÖzdilekPark  İstanbul  AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent'ten oluşan karma projesi 'Özdilek Center', geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın organizasyonu ile tanıtıldı. Özdilek Center projesinde görevli üst düzey yöneticiler ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek'in ev sahipliği yaptığı toplantıda, Özdilek Center Karma Projesi yatırımı ve Özdilek Holding hedefleri anlatıldı. 


Üçlü karma proje

İş ve yaşamın merkezi olan Levent'te, Kanyon ve Metrocity'nin tam ortasında hizmet veren proje, 140 seçkin mağazanın yer aldığı AVM ile 32 katlı otel ve 33 katlı bir plazadan oluşuyor. İstanbul iş dünyasının kalbi Levent'te direk metro bağlantısıyla, yerli ve yabancı misafirlerine en rahat ulaşımı sağlayacak olan Özdilek Center, alışveriş, yaşam ve iş dünyasının prestij merkezi olmaya hazırlanıyor. Özdilek'e ait hipermarket, mağaza ve sinema birimleri ile yaklaşık 500 kişiyi istihdam edecek olan projedeki diğer mağazalarda da yaklaşık bin 500 kişinin görev alacağı, otel ve iş merkezi ile birlikte düşünüldüğünde proje, toplamda yaklaşık 2 bin 500 kişiye direkt istihdam sağlıyor. Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, proje kapsamında yıl içerisinde 10 milyonun üzerinde ziyaretçiye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.


Yeni Asır