19 / 04 / 2024

City Center AVM kapılarını açtı!

 City Center AVM kapılarını açtı!

130 mağazadan meydana gelen City Center AVM bugün açıldı. AVM'de etkinlik ve çocuk eğlence alanları, dinlenme köşeleri, sinema ve teraslı restoran kafeler de yer alıyor...


 Özyurt A.Ş. tarafından Esenyurt'ta 200 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen City Center projesi içinde yer alan City Center AVM açıldı.


AVM'nin açılış törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Emniyet Müdürü Dr. Hakan BECEL, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Orhan Özyurt, GMS İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül katıldı. 

 

130 mağazadan meydana gelen City Center AVM 4 katlı olarak tasarlandı. AVM'nin resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak. AVM'de etkinlik ve çocuk eğlence alanları, dinlenme köşeleri, sinema ve teraslı restoran kafeler yer alıyor. 


 City Center AVM kapılarını açtı!


AVM Esenyurt ilçe meydanında, metrobüs, E-5 ve TEM yollarına 2 dakika, Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, 3. havalimanına 15 dakika mesafede konumlandırılıyor. 


City Center karma projesi içerisinde Office Kule, Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü, Esenyurt Belediye Başkanlığı Binası, İstanbul Esenyurt Üniversitesi yer alıyor. City Center AVM de bunların yanıbaşında yer alıyor.


www.citycenteresenyurt.com





Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı