29 / 03 / 2024

Aksu Çarşı Şirinevler Şubesi'ni açtı!

 Aksu Çarşı Şirinevler Şubesi'ni açtı!

Aksu Çarşı , yeni mağazasıyla Bahçelievler Şirinevler E5 Eski Londra Asfalt yan yolda açıldı. Toplam 10 bin metrekare teşhir alanına sahip 6 katlı mağaza dualarla açılırken kurdela kesiminin ardından Bahçelievler Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ve açılışa katılan konukların duaları da açılışa eşlik etti.



Aksu Çarşı AVM, yeni mağazasıyla  Bahçelievler Şirinevler E5 Eski Londra Asfalt yan yolda açıldı. Toplam 10 bin metrekare teşhir alanına sahip 6 katlı mağaza dualarla açılırken kurdela kesiminin ardından Bahçelievler Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ve açılışa katılan konukların duaları da açılışa eşlik etti.  Müşterilerine senetli ve sözleşmeli vadeli taksitlerle satış imkanı sunan AKSU ÇARŞI yaklaşık 50 bin çeşit ürünü bir arada müşterilerine açılışa özel fiyatlarla sundu. 


Açılış töreninde konuşma yapan AKSU ÇARŞI Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aksu "Sefaköy, Avcılar, Zeytinbumu, Esenler, Beylikdüzü, Adapazan, Erzincan, Sivas, Erzurum, Ordu, Tokat şubelerimizden sonra bugünde Şirinevler şubesini Allah'ın izni ile açıyoruz. Amacımız binlerce ürünü halıdan mobilyaya, beyaz eşyadan elektroniğe, ev tekstilinden züccaciyeye kadar 50 bin çeşit ürünü taksitli imkanlarla müşterilerimize sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Aynca hizmet verdiğimiz mağazalarımızda insanlarımıza iş imkanı da sunuyoruz. Her ürünün en iyisini en kalitelisini en uygun fiyata müşterilerimize sunmaya gayret gösteriyoruz." ifadelerini kulllandı. 


Mehmet Aksu; "Bizim İçin Önemli Olan Müşteri Memnuniyeti" 

Aksu Çarşı AVM olarak müşteri memnuniyetinin kendileri için ilk sıralarda geldiğinin de altını çizen Mehmet Aksu; "Bizim için müşterilerimiz ile diyalogumuz ürün satışı sonrası ile bitmez, biz dost bir alışveriş merkeziyiz Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Bundan sonrada farklı semt ve şehirlerde yeni mağazalarımızı açmaya devam edeceğiz mağazamızın açılışına katılan çiçek gönderen iyi dilek ve temennilerini bildiren herkese çok teşekkür ederiz' İfadelerini kullandı.  Mağaza açılışı en üst katta davetlilere yapılan ikramlarla devam ederken açılış hatıra fotoğrafları ve animasyon gösterileri ile son buldu.  Bizlerde 34 GÜNDEM Medya Grup olarak geçtiğimiz yaz Temmuz ayında düzenlediğimiz SARIÇİÇEK YAYLA FESTİVALİ'nin de Ağası seçilen AKSU ÇARŞI Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aksu'nun şahsında yeni alışveriş merkezinin tüm AKSU ailesine hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. 



İş Gündem Dergisi