10 / 05 / 2024

Avenue Residence projesinde teslimler başlıyor!

 Avenue Residence projesinde teslimler başlıyor!

Avenue Residence projesi Beylikdüzü’nde yaşama geçirildi. Projede teslimler ay sonu yapılacak…


Karden İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde gerçekleştirilen Avenue Residence projesinde daire teslimleri bu ay sonu itibariyle yapılacak. 224 dairenin yer aldığı Avenue Residence projesinde ayrıca 27 adet dükkan yer alıyor.

Bina yönetiminin profesyonellere bırakıldığı Avenue Residence ‘da, teknik bakım ve temizlik gibi konularda ‘ISS’ firması hizmet verecek.  Proje, kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, çatı katında cafe, çocuk oyun alanı, yeşil terası ve eşsiz manzarasıyla her türlü konforu sağlıyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor, 299 bin TL'ye kadar yükseliyor.

İnşa sürecinde bütün kalite standartlarını göz önünde bulunduran Avenue Residence ‘da bina yönetimi de profesyonellere teslim edildi. Tesis yönetimi konusunda dünyanın lider şirketleri arasında yer alan Danimarkalı ISS ile anlaşan Karden İnşaat, bu anlaşmayla müşteri memnuniyetinin en üst seviyelerde tutulduğu kaliteli bina yönetimi sürecini sağlayacak. ISS, temizlikten güvenliğe, haşere kontrolden catering’e, çağrı merkezi yönetiminden entegre tesis yönetimine kadar pek çok konuda 1901 yılından bu yana hizmet veriyor.

444 61 10

www.avenueresidence.com