02 / 05 / 2024

Arterium Villas projesi 575 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor!

Arterium Villas projesi 575 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor!

Arterium Villas projesinin lansmanı 29 Şubat 2012 Çarşamba günü yapılacak!


 

Cathay Gayrimenkul, Arterium Villas projesini satışa sunmaya hazırlanıyor. Projenin lansmanı 29 Şubat 2012 Çarşamba günü yapılacak. Başakşehir’de inşa edilecek olan Arterium Villas projesinde fiyatlar 575 bin dolardan başlıyor ve 1 milyon dolara kadar yükseliyor.

 

Arterium Villas projesi Cathay İnşaat ile Suudi Nema firması ortaklığında yapılıyor. 32 dubleks villadan meydana gelen Arterium Villas projesi Arterium Residences projesinin arka tarafındaki araziye kurulacak. Arterium Villas projesinde her bir villa bloğunda 4 adet dubleks daire yer alacak.

Arterium Villas projesinde 335 metrekare büyüklükte 4 oda 1 salon dubleks ve 365 metrekarelik 5 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor. Projenin mimari çizimini İtalyan Baroncelli gerçekleştirdi.

Arterium Villas projesinde bahçe dubleks ve çatı dubleks seçenekleri yer alıyor. Bahçe katı dubleks dairelerin ön ve arka cephelerinde bahçe alanları bulunurken, çatı katı dubleks dairelerin teraslarında da bahçe alanı yer alıyor. 

2014 yılında yaşamın başlayacağı Arterium Villas projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, sinema salonu, kafeterya, kapalı otopark gibi özellikler bulunuyor.

0 212 485 98 00

http://www.cathay.com.tr/

http://www.arterium.com.tr/villas/Concept.html

Nagihan Arat