18 / 04 / 2024

Arluxia Home Office & Roof Life 20 gün sonra satışa çıkacak!

Arluxia Home Office & Roof Life 20 gün sonra satışa çıkacak!

Ar Şiketler Grubu yeni bir projenin temelini Beykent'te atıyor. Arluxia Home Office & Roof Life projesi ofislerden meydana gelecek. 20 gün sonra satışa sunulacak projede ofislerin alanları 52 metrekareden başlayacak...


 Ar Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Arluxia projesi, home office olarak yükseliyor. Beykent'te konumlandırılan proje; atrium ile gün ışığından kopmayan, elektrik tüketimini azaltan, huzur ve mutluluk veren yaşam alanları sunuyor. Proje 20 gün sonra satışa çıkacak.

Proje kapsamında yer alacak Arluxia S-Mall seçkin markaları çatısı altında toplayacak. Arluxia çalışanlarına ve ziyaretçilerine hizmet verecek bu alan yatırımcılarını bekliyor olacak.

Proje kapsamında yer alan ofislerin alanları 52 metrekare ile 4 bin 100 metrekare arasında değişiyor. Projede home office'te tek kat flat office'te yer alacak. Arluxia'da yer alacak tüm ofisler Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi manzaralı olacak.

Projede kafelerin yanı sıra dünya mutfaklarından değişik lezzetler tadılacak ve canlı müzik performanslarının bulunduğu roof life yer alacak. Proje kapsamında ayrıca; Bey fit spor merkezi, Bey Spa, 7-24 kişisel asistanlarınız için concierge hizmetleri, konferans salonları, Mercedes VIP araçlar, servis araçları, güvenlik hizmetleri, ilk yardım hizmetleri, kuaför hizmetleri, web tasarım hizmetleri, kapalı otopark ile araç kuaför hizmeti de bulunuyor.

Ayrıca; Full VIP kart ile Arluxia konseptindeki akaryakıt istasyonlarından yüzde 10 indirim fırsatı da sağlanıyor. Projenin etrafında Perlavista AVM, Tüyap Fuar Merkezi, Avalon AVM, Kayalar AVM, Eresinler Residence ve Metrobüs yer alıyor.

444 40 88
http://www.arluxia.com/

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com