28 / 03 / 2024

Aris Park Residence'da 229 bin TL'ye! Son 50 daire!

 Aris Park Residence'da 229 bin TL'ye! Son 50 daire!

Beylikdüzü'nde inşa edilen Aris Park Residence'da 229 bin TL'den başlayan fiyatlarla...


Aris Park Residence, her biri 14 katlı 3 bloktan oluşan toplamda 267 lüks daireye sahiptir..61 metrekare, 121 metrekare ve 171 metrekare büyüklüklerindeki dairelerde 1. Sınıf ürünler kullanılmış olup, işçiliğe de son derece önem verilmiştir.Çevresi açık bir konuma sahip olan proje, eşsiz deniz manzarası ile şehrin gürültüsünden uzak keyifli bir yaşam olanağı sunuyor.



Erken Teslimat


Sınırlı sayıda bulunan daireler 229.000 tl’ den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Erken teslim edilmesi planlanan daireler için anlaşmalı bankalardan kullanılacak konut kredisinin yanı sıra şirket bünyesinde de vade imkanı sunan Aris Park, ayrıca kişiye özel esnek ödeme seçeneklerini de sunuyor.



24 saat kapalı devre güvenlik sistemi ve konusunda uzman güvenlik ekibiyle sürekli ve etkin koruma altında olan Aris Park Residence' da, 900 m2 kapalı alana sahip sosyal tesis de düşünülmüş. 


Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, yoga odası, plates odası, çocuk oyun odaları, bay & bayan soyunma odaları ve duş kabinleri gibi imkanlar bulunan Aris Park Residence sosyal tesisleri; rahat bir ortam sağlamak amacıyla bay ve bayanlara ayrı ayrı günlerde kullanılmak üzere dizayn edilmiş.


Aris Yapı’ dan Residence Hizmeti…


Aris Park Residence 'ın 15. katında yer alan,  Cep Sineması ve deniz manzaralı Roof Cafe bulunuyor. 7/24 resepsiyon hizmet ile residence hizmetlerinin eksiksiz sunulacağı proje de; kartlı giriş sisteminden rent a car hizmetine, fatura takibinden teknik servise kadar her ayrıntı düşünülmüş. 


Beylikdüzü’ nün merkezinde konumlanan Aris Park Residence projesinden, tek bir vasıta ile şehir merkezine ulaşılabiliyor. Ayrıca proje; E5 ve E6 otoyolları ile ulaşımda avantajlı bir konumda bulunuyor.


Eğitim kurumları, ilçe camileri ve alışveriş merkezlerine yakınlığının yanı sıra, bulunduğu bölge itibari ile herhangi bir alt yapı sorunu olmayan Aris Park Residence yaşamın her alanında avantaj sağlıyor.


İnşaatı hızla devam edilen Aris Park Residence, sizlere hafta sonu çeşitli aktiviteler eşliğinde keyifli ve eğlenceli zaman geçirme ve örnek daireyi ve örnek katı gezme fırsatı sunuyor…


444 23 20 

www.arisparkresidence.com