12 / 05 / 2024

Ariş Park Residence projesinde 88 bin TL'ye! 36 ay taksitle!

 Ariş Park Residence projesinde 88 bin TL'ye! 36 ay taksitle!

Her türlü rezidans hizmetini sunan Aris Park Residence’in sosyal olanakları arasında; sauna, yüzme havuzu, cep sineması, roof cafe, spor alanı ve çocuk oyun alanı yer alıyo


A kalite yaşamın mimarı Aris Yapı, İstanbul’un en gözde yatırım merkezlerinden olan Beylikdüzü’nde, altın değerinde bir projeyi daha hayata geçiriyor. “Aris Park Residence” adını taşıyan proje, yaşamın her anını kolaylaştırmaya yönelik yaklaşımı ile teknoloji ve mimari estetiği bir arada sunuyor.


15 Eylül 2011 tarihinde yapımına başlanan proje, Mimar İsmail Tuncer ve Ahmet Gürdoğan imzası taşıyor. 7.500 metrekare arazi üzerine konumlandırılan dev proje, 1.600 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Her biri 15 katlık 3 bloktan oluşan Aris Park Residence’ta 267 konut yer alıyor.


Hayatı kolaylaştıran hizmet anlayışıyla yola çıkan Aris Yapı, bu proje ile rezidans konforunu yaşamak isteyenlere uygun ödeme seçenekleri sunuyor. 88 bin TL’den başlayan konutlar, estetiği ve mimari teknolojisinin yanında, uygun ödeme koşullarıyla da göz dolduruyor. Yüzde 30 peşinatla rezidans konforu için ilk adımı atabileceğiniz projede, geri kalan %70’lik dilim için 36 aya kadar vade fırsatı sunuluyor.


Her türlü rezidans hizmetini sunan Aris Park Residence’in sosyal olanakları arasında; sauna, yüzme havuzu, cep sineması, roof cafe, spor alanı ve çocuk oyun alanı yer alıyor. Projede ayrıca, Aris Park Residence sakinlerine özel bir alışveriş merkezi bulunuyor. Projenin 15 Eylül 2013 tarihinde tamamlanarak, sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Aris Yapı İnşaat / Aris Yapı, yılların verdiği tecrübe ile modern inşaat teknikleri kullanarak, mimari açıdan estetik, sağlam ve güvenli, iddialı daireler, rezidanslar ve iş merkezleri sunmaya devam etmektedir. Her geçen gün ticari, sosyal ve kültürel yönden gelişen İstanbul’da ve Türkiye'de bir çok büyük toplu konut projelerinde başarılı bir şekilde yeni almıştır. Konut projelerinin yanında işyeri ve iş merkezi işlerinde yoğunlaşan şirketimiz, kendisine gelen projeleri zamanın teknolojileriyle beraber mimari, statik, mekanik, elektrik, ekonomi gibi inşaatı oluşturan bir çok unsuru optimize ederek, projelerini benzer projelerden daha farklı ve güzel kılarak hayata geçirmiştir. 


Tamamlanan Projeler / Halkalı Toplu Konut 2. Etap B7 Şantiyesi / Halkalı Toplu Konut 1. Etap B5 Bölgesi / Ataşehir Projesi 1. Etap Üstyapı İnşaat İşleri / Ataşehir Projesi 1. Etap Tünel Kalıp İşleri / Sinanoba Projesi Faz 2/3 Üstyapı İnşaat İşleri / Halkalı Toplu Konut Alanı 985 Konut B2 Bölgesi / Bahçeşehir Şantiyesi 1.Etap 2.Kısım Üstyapı İnşaat İşleri / Bizimkent Projesi 1. Kısım Üstyapı İnşaat İşleri / Göksu Evleri 28 Adet Villanın İnce İşleri / Sevda Apartman- Beylikdüzü / İstoç, İkitelli, Yüceler İş Merkezi / İstoç, İkitelli, Kale Ticaret İş Merkezi…




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri