13 / 05 / 2024

Beylikdüzü Arena Residence'da 54 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Beylikdüzü Arena Residence'da 54 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Pusula İnşaat projesi olan Beylikdüzü Arena Residence’da daireler 54 bin TL’den başlıyor


Beylikdüzü’nde 7 bin 500 metrekare alan üzerinde 2 blok halinde yükselen Arena Residence projesinde toplam 360 konut yer alıyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin yer aldığı Arena Residence projesinde stüdyolar 1+1'ler 60 ila 77 metrekare ve 2+1'er 105 ila 138 metrekare şeklinde tasarlandı.


Daire fiyatlarının 54 bin liradan başladığı Beylikdüzü Arena Residence’da konutların ödemesinde banka kredisi kullanılabiliyor.

Arena Residence projesinde daireler, kapalı devre güvenlik ve diafon sistemi, TV uydu sistemleri, MDF gövde-mebran kapak mutfak dolapları, lake banyo dolapları, davlumbaz, evye, fırın, ıslak zeminler fayans ve kalebodur, çift kilit sistemli laminant parke, çelik dış kapı, Amerikan lake kapı, saten boya ve duvar kağıdı, merkezi sistem ısıtma, panel radyatörler, jakuzi, klima sistemleri gibi özelliklere sahip.


Kasım 2013'te teslim edilecek Arena Rezidans projesi ayrıca,  çevre düzenlemesi ve peyzaj, kapalı otopark, açık otopark, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, halı saha, çardaklar, çocuk oyun parkı, sığınak, fitness, hamam, sauna, su deposu, yürüme ve bisiklet yolları, hızlı asansör, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sistemi, yangın merpeni, her bloğa ait jeneratör, kafeterya, house keeping gibi sosyal ihtiyaçları barındırıyor.


 0212 854 11 00

www.pusulainsaat.com.tr

Gülay ODABAŞI