18 / 04 / 2024

Arcadium Life Residence için ön talep toplanıyor! Metrekaresi 2 bin dolar!

Arcadium Life Residence için ön talep toplanıyor! Metrekaresi 2 bin dolar!

Keleşoğlu İnşaat ve Metal Yapı ortaklığı ile Kemerburgaz Görtürk'te inşa edilen Arcadium Life Residence için ön talep toplanıyor... Projenin metrekare fiyatı 2 bin dolar ile 3 bin dolar arasında değişiyor...


Keleşoğlu İnşaat ve Metal Yapı, Kemerburgaz Görtürk'te Arcadium Life Residence isminde yepyeni bir projeyi hayata geçiriyor. Proje AVM ve rezidans konseptine sahip olacak.

Şuanda 2 etaplık bir proje olarak yükselen Arcadium Life Residence'ın ilk etabı 33 konut ile 20 dükkandan, ikinci etabı ise 81 konut ile 27 dükkandan meydana gelecek. İkinci etabın inşaatına ise 1-2 ay içerisinden başlanacak.

İlk teslimlerin 2012 yılının yaz aylarında yapılması hedeflenen Arcadium Life Residence, 33 bin metrekare arazi alanı üzerinde, 20 bin 200 metrekare satılabilir alana sahip.

Toplam 114 konut ile 47 dükkandan oluşacak olan Arcadium Life Residence için şuan ön talep toplanıyor. Önümüzdeki günlerde resmi satışa sunulacak olan projenin metrekare fiyatı 2 bin dolar ile 3 bin dolar arasında değişiyor.

Arcadium Life Residence'ta alanları 70 metrekare ile 280 metrekare arasında değişen rezidansların fiyatları 350 bin TL'den başlıyor, 1 milyon TL'ye kadar yükseliyor.

Yüzde 10'luk kısmının satışı yapılan Arcadium Life Residence'da dükkanların satışı yapılacak bunun yanı sıra kiraya da verilebilecek.

www.kelesoglu.com

212 663 25 75


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler