18 / 05 / 2024

Anka Yapı Evleri ve Turanhan'da erken teslim! 90 bin TL'ye! 60 ay 0 faiz!

Anka Yapı Evleri ve Turanhan'da erken teslim! 90 bin TL'ye! 60 ay 0 faiz!

Son 5 yılda 6000 konut üreten Anka Yapı rekor denilebilecek bir süratle Anka Yapı Evleri ve Turanhan sitelerini erkenden bitirerek hak sahiplerine teslim etti


Son 5 yılda 6000 konut üreten Anka Yapı rekor denilebilecek bir süratle Anka Yapı Evleri ve Turanhan sitelerini erkenden bitirerek hak sahiplerine teslim etti. 2 projede de bitti denebilecek kadar az sayıda kalan daireler Anka Yapı'nın "Bugün al, yarın taşın" kampanyasıyla indirimli olarak satışa çıktı.

Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, "275 ve 252 daireli iki projemizi erkenden teslim edip buradaki hayatın erkenden başlamasının gururunu yaşıyoruz. Şekerpınar'da 2009 yılı Mart ayında başladığımız TEM oto yoluna cephe 275 dairelik toplamda 45 bin metrekare inşaat alanı olan Anka Yapı Evleri'nde içinde standart olarak sunduğumuz kapalı otoparkı, yüzme havuzu, fitness ve sosyal donatıların yanında yüzde 70 oranında hatırı sayılır bir şekilde yeşil alan yatırımı yaptık ve Anka Yapı Evleri'nde yaşamı 6 ay erkenden başlattık. Projemizin yüzde 85'i satılmıştır kalan yüzde 15'lik yaklaşık 40 dairenin "Bugün al, yarın taşın" kampanyamızla indirimli olarak müşterilerimizin alımına sunuyoruz" dedi.

Anka Yapı Evleri'nde daireler 120 metrekare ve 160 metrekare arasında değişiyor. 3+1 ve 4+2 modele kadar seçenekler sunuluyor. Fiyatları 90 bin TL ve 150 bin arasında olup ödemeler 60 aya kadar yüzde 0 faizle yapılabiliyor.

Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel "2 projemize de talep genelde çalışan, bankacılar, organize sanayi bölgelerindeki belediye çalışanları, sağlık ve kamu çalışanlarından gelmektedir. Site içi yaşam giderlerinde havuz, fitness, sauna gibi birimler olmasına rağmen 60 TL ve 120 TL arasında olup standarttın üstünde bir hizmet veriliyor. Ayrıca her sitemiz kendi sakinleri tarafından seçilen yöneticiler aracılığıyla yönetilmekte ve bu şekilde de site aidatlarının makul kalması sağlanmaktadır.Biz ANKA YAPI olarak bu projelerimizde müşterilerimize 2 yıldır ücretsiz olarak  servis hizmeti veriyoruz''dedi.

Erken  teslim edilen ikinci proje Turanhan sitesi aynı lokasyonda olup yapımına 2010 Nisan ayında başlanıp 252 daire ile hayat bir yıl erkenden başlatıldı. Anka Yapı'ya ait son 32 daire "Bugün al, yarın taşın" sistemi ile indirimli olarak 80 bin TL ile 120 bin TL arasında satışa sunuldu.

444 38 99
www.cagdaskent.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com