05 / 05 / 2024

Ali Dumankaya konuştu: Sektöre yenilik getiriyoruz!

Ali Dumankaya konuştu: Sektöre yenilik getiriyoruz!

İstanbul'da gerçekleşen Mega Build İstanbul – Avrasya Yapı Ürünleri Fuarı kapsamında Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya “Yapı ve Yapı Malzemelerinde Kurumsal Gelişim ve Marka Konferansı”nda konuşmacı olarak yer aldı


İstanbul – CNR Expo İstanbul'da gerçekleşen Mega Build İstanbul – Avrasya Yapı Ürünleri Fuarı kapsamında Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya “Yapı ve Yapı Malzemelerinde Kurumsal Gelişim ve Marka Konferansı”nda konuşmacı olarak yer aldı. 08-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen fuarda Dumankaya, “Markayı Marka Yapan Değerler” konusunda konferans verdi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı ile DTM Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın destek verdiği ve Irak, Makedonya, Afganistan ve Gana Bakanlarının resmi heyet ile katıldığı Avrasya Yapı Ürünleri Fuarı Megabuild'de,  Ali Dumankaya gerçekleştirdiği konuşmasında Dumankaya'nın kurumsal gelişim sürecine, satış öncesi olduğu gibi satış sonrasına verilen önemi konularına değindi.

“Markayı Marka Yapan Değerler” konferansı kapsamında Dumankaya, “Biz sadece konut yapıp satmıyoruz. Yıllar içinde oluşturduğumuz kurumsal yapı ve bu yapıyı oluşturan değerlere sahip çıkan genel merkezimizden inşaat sahasına tüm çalışanlarımız ile müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz. Asıl işimiz satış sonrasında da müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Bunun için ise 7 gün 24 saat müşterilerinizden gelen taleplere karşılık vermeniz gerekiyor. Satış sonrası hizmetlerimizi kapsayan tüm çalışmalarımızı Dumankaya Pusula markası ve markalaştık. Dahası hizmetlerimizi bir adım öteye taşıyarak, teknolojiyi takip ederek, müşterilerimiz talep etmeden Dumankaya IQ zeki ev teknolojisi ürününü geliştirdik ve bir markaya dönüştürdük.
Bütün bu çalışmalarımızı sektörün önde gelen firmalarından biri olarak, sektörümüze yenilikler getirmek ve rekabeti geliştirmek adına gerçekleştiriyoruz. Rekabet sektörün lider oyuncularını hep bir adım önde hareket etmeye, canlı kalmaya ve tabiî ki müşterinin memnuniyetinin artacağı projelerin ortaya çıkmasına olanak sağlıyor ” dedi.

İMSAD'ın (İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) gerçekleşmesine destek verdiği ve CNR Expo Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarda alınacak siparişlerle, sektörün iş hacminin zirveye çıkması bekleniyor.

Dumankaya İnşaat
1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve ‘'Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak'' misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.

Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye'nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğuyla kalitesinden asla ödün vermiyor.

 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler