05 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu, Veliefendi'yi 2012'de satışa çıkarıyor!

Ali Ağaoğlu, Veliefendi'yi 2012'de satışa çıkarıyor!

Astay, Sinpaş, YDA Grup gibi önemli aktörlerin lüks konut projeleriyle metrekare fiyatlarını 7-10 bin lira seviyesine çıkardığı Zeytinburnu'na ünlü bir inşaatçı daha giriyor


Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Veliefendi Hipodromu'nun karşısındaki 80 dönümlük Kilit Mensucat arazisine ilişkin projeyi bu yıla yetiştirmeye çalıştığını, ama projenin 2012 başında çıkmasının kesin olduğunu söyledi.

Ünlü işadamı, “Burası satış kabiliyeti çok yüksek bir bölge. Proje çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bu yıla yetiştiremezsek, 2012 yılında burada sembol projelerden birine imza atacağız” dedi. Ağaoğlu, 5 Haziran'da başlayan My Towerland projesindeki 26 aya sıfır faiz kampanyasında da 150 konut satmayı hedeflediklerini ama ilk haftada hedefin yüzde 65'ine ulaştıklarını açıkladı. Ağaoğlu şunları söyledi: “Zaten çok başarılı bir projeydi. Ama daireler büyük olduğu için fiyat aralığı biraz daha yukarıdaydı. Geliştirdiğimiz ödeme kolaylığı ile insanlar zorlanmadan daire sahibi oldu.”

Herkes sakız çiğner ama

Konut satışlarına kendisinin oynadığı TV reklamlarının katkısını olduğunu da anlatan Ağaoğlu, “Herkes sakız çiğner ama Ayşe Hanım gibi patlatamaz. Biz bu reklamlarla sektöre canlılık getirdik” dedi.

Bayraktar'ın bakanlığı gönlümden geçiyor

Trabzon milletvekili adayı eski TOKİ başkanı Erdoğan Bayraktar'ın adaylığını da değerlendiren Ağaoğlu, yerel yönetimlerin tek başına kentsel dönüşümün altından kalkamayacağını belirtti ve “Sayın Bayraktar topu ayağına aldığında sonuca gider, proje adamıdır. Bunda Oflu olmasının etkisi var. İnşallah bakan olur, gönlümüzden o geçer” dedi.
Bugün/Zeynep Ceylan



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016