02 / 05 / 2024

Akfen GYO bugün halka açılıyor!

Akfen GYO bugün halka açılıyor!

Avrupa lideri Novotel ve İbis markalarını Türkiye'ye getiren ve “ekonomik şehir otelciliği” pazarında yatırımlarına başlayan Akfen GYO'nun gelecek dönem iş hedeflerini ve halka arza ilişkin bilgiler bugün basın toplantısıyla açıklanacak


Türkiye'de hızla büyüyen ‘ekonomik şehir otelciliğine odaklanmış' ilk ve tek Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olan Akfen GYO halka açılıyor.
 
2005 yılında dünyanın üçüncü büyük otelcilik şirketi Accor S. A ile stratejik ortaklık anlaşması imzalayarak, segmentlerinde Avrupa lideri Novotel ve İbis markalarını Türkiye'ye getiren ve “ekonomik şehir otelciliği” pazarında yatırımlarına başlayan Akfen GYO'nun gelecek dönem iş hedeflerini ve halka arza ilişkin bilgiler bugün basın toplantısıyla açıklanacak.

Toplantı, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Hamdi Akın, Akfen Holding CEO'su Sn.Süha Güçsav ve Akfen GYO Genel Müdürü Sn.Orhan Gündüz ile Oyak Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Sn.Tayfun Oral,  Yurtiçi Satış ve Pazarlama Grup Müdürü, Kurumsal Finansman Sn.Buğra Baban katılımıyla düzenlenecek.