23 / 04 / 2024

Airport Plaza'da ofis güvenliği tek tuşla sağlanıyor!

 Airport Plaza'da ofis güvenliği tek tuşla sağlanıyor!

Son teknoloji ile inşa edilen Kurtköy Airport Plaza, otomasyon sistemi özelliği ile ofis kullanıcılarına güvenliği ve konforu uzaktan kontrol etme imkanı sunuyor...


Mutlutürk İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakasının en düzenli gelişen bölgesi Kurtköy’de inşa edilen Airport Plaza ofislerinde, akıllı sistem otomasyon teknikleriyle her türlü işlem, tek bir bilgisayardan kumanda edilebiliyor. İşletmeye zaman, kalite, maliyet, hız ve kâr avantajı sağlayan otomasyon sistemi, bilgisayar ekranında sisteminin işleyişini, eğer varsa arızanın yerini, üretilen ürün miktarını gibi işletmeyi ilgilendiren birçok bilgilere erişim ve kontrol kolaylığı sağlıyor.


Ofis kullanıcılarının tüm ihtiyaçları düşünülerek hayata geçirilen Airport Plaza’da ki otomasyon sistemi sayesinde, ofisten çıkarken açık kalan ışıklar ve musluklar tehlike olmaktan da çıkıyor ve tek bir tuş ile uzaktan kontrol edilerek ofis sahipleri tarafından kapatılabiliyor. Ayrıca sistem, ofislerde meydana gelebilecek yangın olaylarını önceden algılayarak, gereken önleyici tedbirleri de alarak istenmeyen durumları zamanında müdahale edebilmeyi de sağlıyor.

 Airport Plaza


Havalimanı ve Teknopark’ın komşusu Airport Plaza, dünyanın en büyük gayrimenkul şirketleri arasında yer alan NAI Turkey tarafından kiralanıyor. 


Airport Plaza Hakkında:

AirPort Plaza Kurtköy, İstanbul Anadolu Yakasının en düzenli gelişen bölgesi, Pendik'te, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanının ve yapımı planlanan Teknopark Kurtköy projesinin bitişiğinde yer almakta olup, 8.736 m² lik bir alan üzerinde inşa edildi. 7 Kattan oluşan ve toplam inşaat alanı 33.257 m² olan AirPort Plaza Kurtköy 22.450 m² lik kiralanabilir alan olarak, A Sınıfı Ofis kriterleriyle inşa edildi. 


0216 482 81 76

www.mutluturk.com.tr



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı