03 / 05 / 2024

Ağaoğlu My City Bahçelievler'de 243 bin TL'ye! Hemen teslim!

Ağaoğlu My City Bahçelievler'de 243 bin TL'ye! Hemen teslim!

Ağaoğlu İnşaat'ın İstanbul Bahçelievler'de yapımını tamamladığı My City projesinde satışı süren son üç konut kaldı. Fiyatları 243 bin TL ile 340 bin TL arasında değişiyor. Projede yaşam geçtiğimiz Şubat ayında başladı. Konut teslimleri hemen yapılıyor…


Ağaoğlu İnşaat'ın 2009 yılında temelini attığı ve ‘Yüzde 1 peşinat' kampanyasıyla satışa sunduğu Ağaoğlu My City Bahçelievler projesinde konut teslimleri geçtiğimiz şubat ayı itibariyle sahiplerini buldu ve sitede yaşam başladı. 

 My City projesi toplam 1220 konuttan oluşuyor. Proje 27 blok halinde hayata geçiriliyor. 80 bin metrekare alana kurulan Ağaoğlu My City'de konutların alanları 57 metrekareden başlıyor, 153 metrekareye kadar yükseliyor.

300 milyon dolar yatırım ile Bahçelievler'de, E-5 paralelinde gerçekleştirilen My City projesinde bloklar 10 katlı olarak yapıldı.
35 farklı konut tipinin yer aldığı My Citty'de satışı süren konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bahçe katları. Fiyatları 243 bin TL'den başlıyor, 340 bin TL'ye kadar yükseliyor.

My City projesinde My Club kapsamında açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı, fitness center, restoran, kafe, bar gibi hizmetleri ve indoor-outdoor aktiviteleri sunuluyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu, "My" konseptli yatırımlarının ortak paydası My Club ile sağlıklı ve konforlu yaşam merkezleri sunuyor.

My Club, sosyal, kültürel ve sportif bir merkez olmanın yanı sıra; Ağaoğlu kalitesi, konforu ve misafirperverliği ile yeni bir yaşam yaratıyor.

My Club; açık-kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı, fitness center, restoran, kafe, bar gibi hizmetleri ve indoor-outdoor aktiviteleri ile çağdaş, sosyal ve keyifli bir yaşamın tüm olanaklarını üyelerine sunuyor.

My Club üyeleri, masaj uzmanlarımızın usta elleri sayesinde bütün günün yorgunluğunu yarım saatte atıyor.

My Club, eğitmenler eşliğinde güvenilir ve bilinçli spor yapabilme olanağının yanı sıra; trekingten karaokeye, halı saha turnuvasından bowlinge, şiir ve müzik dinletilerinden pikniklere kadar birçok aktiviteyi üyeleri ile buluşturuyor.

Üyeler, My Club'da bulunan kuaför, solaryum ve güzellik salonu gibi olanaklar ile kendilerine daha çok zaman ayırma fırsatını yakalıyorlar.

Ağaoğlu'nun tüm projelerinde yer alan My Club konsepti, Bahçelievler My City'de de sizleri yeni bir yaşam biçimine davet ediyor. My Club üyeleri, kendilerine iyi bakacak, formlarını koruyacak, hayatın tadını çıkaracaklar.
444 67 77

www.agaoglu.com.tr

Projeden görüntüler için tıklayınız


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri