19 / 04 / 2024

Adress Balat Evleri'nde 550 bin liradan başlayan fiyatlarla!

 Adress Balat Evleri'nde 550 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Eylül 2011 tarihinde inşaatına başlayan Adress Balat Evleri Aralık 2013 tarihinde tamamlanacaktır. Projede konut fiyatları 550 bin liradan başlıyor


Ömer Kumova inşaatın beklentilerin üstünde bir yaşam sunan son projesi Adress Balat; Bursa’nın yükselen değeri BALAT bölgesinde planlanmıştır.

Balat bölgesi ulaşım bakımından şu an ki metro durağına 1 km mesafe, hızlı feribot, hızlı tren, İstanbul-İzmir yeni otobanı gibi ulaşım akslarının tam ortasındadır.

Adress Balat projesi BALAT ormanına yakınlığından dolayı temiz doğası ile ön plana çıkmaktadır.

TAN okulları 1 km. Emine Örnek 4,5 km, TED 5 km, Mavi Dünya Koleji 2km gibi özel okullara yakınlığı ile de çocuğunuz okula giderken daha az zaman kaybedecektir.

Adress Balat’a Özdilek 1 km, Migros 600 m ve Korupark 2 km mesafe ile alışveriş ve yaşam merkezlerine yakın bir konumdadır.

Acıbadem hastanesine 8,5 km, Rentıp hastanesine 6,5 km, Medicabil hastanesine 6 km mesafededir.

Proje 12.052 m2 arazi üzerinde %72‘si yeşil alanda bırakılarak 7 blok 84 daireden oluşmaktadır. Konutların tamamı 4+1 ve 232 m2 olarak planlanmıştır. 

Armatürler GROHE, prizler BTİCİNO, oda termostat uygulamalı yerden ısıtmalı merkezi sistem, daire girişinde evdeki bütün elektrik tesisatı kesen alt yapı, lamineks ve laminant parke uygulamaları, İtalyan NOUVA CUCİNE mutfak dolapları, lake veya ahşap oda iç kapıları, duvar kağıdı uygulamaları, asma tavan yapımı, banyo ve yer seramikleri vb. tüm iç dekorasyon imalatlarında renk alternatifleri müşterileri tarafından seçim yapılarak uygulaması yapılacaktır.

Proje bünyesinde aşağıdaki sosyal imkanlar ve hizmetler sunulacaktır.

Açık ve kapalı yüzme havuzu, 2 adet çocuk yüzme havuzu, 2 araçlık kapalı otopark, Her daireye özel depo alanı, Otomatik panjur sistemi, Fitness salonu ,Sauna ve soyunma odaları, 24 saat güvenlik, Jakuzi havuzu, Basketbol sahası, Profesyonel site yönetimi, Vitamin bar ve Cafe, Dinlenme ve oyun salonu, Jeneratör, 100 Tonluk Su Deposu

Bankalar ile yapılan özel anlaşmalar üzerine 60 ayda 0,61 gibi piyasa göre çok düşük oranlardan konut kredisi kullanabilirsiniz.

 Eylül 2011 tarihinde inşaatına başlayan proje Aralık 2013 tarihinde tamamlanacaktır. Projede konut fiyatları 550 bin liradan başlıyor.

ADRESS BALAT SATIŞ OFİSİ İLETİŞİM BİLGİLERİ :

Telefon: 0 224 451 39 39

GSM: 0 542 523 16 72

E-Posta: [email protected]

Web: www.kumova.com

Yetkili Kişi: Mehmet ALEMDAROĞLU

Adres: Ahmet Yesevi Mah. Başaran Cad. No:36 Balat-Nilüfer-BURSA

 





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri