28 / 04 / 2024

Adanus Park'ta 218 bin TL'ye! Metrekaresi 2 bin 800 TL!

Adanus Park'ta 218 bin TL'ye! Metrekaresi 2 bin 800 TL!

E-5 ve TEM otoyoluna bağlantı noktasında yükselen Adanus Park projesi ferah ve huzur içinde yaşanılması üzerine kurulmuş rezidans konforu sunan butik bir proje olarak yapıldı...


Marmara Denizi ve Adalar manzarasının eşsiz manzarasına hakim olduğu Adanus Park projesinde konut teslimleri başladı. 
 
Projenin adı: Adanus Park.

Projenin lokasyonu: Kartal - Soğanlık.
 
Yapan şirket: Çukurova Gayrimenkul İnşaat A.Ş.

Satış pazarlama sorumlusu: Serkan Kalın.

İnşaata başlama tarihi: Temmuz 2009.
 
İnşaatı bitirme tarihi: 2011.

Toplam arsa alanı: 10 bin metrekare.
 
Toplam inşaat alanı: 22 bin 500 metrekare.

Sosyal donatılar: Yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terası, çocuk oyun parkı, yürüme parkurları, basketbol sahası, fitness center, hobi salonu, kafeterya bulunuyor.

Satılabilir alan: 22 bin 500 metrekare.

Konut sayısı: 180.

En düşük ve en yüksek konut alanı: 73 metrekare – 312 metrekare.

En düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: 2 bin 800 TL - 3.500 TL.
 
Projedeki en ucuz konutun fiyatı: 218 bin TL.

Ödeme koşulları: Adanus Park projesinde bir çok ödeme koşulu sunuluyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı projede yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılabiliyor. Kredi taksitlerini 8 aya kadar erteleme, peşinatı konut tesliminde ödeme, peşinatı konut teslimine kadar taksitlendirme imkanı sunuluyor. Takas imkanı da sunulan projede 40 aya kadar sıfır faizle vadelendirme yapılabiliyor.

Blokların yüksekliği: 60 metre.

Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 500-550 kişi.

Projenin ayırt edici özelliği: Marmara Denizi‘nin eşsiz manzarasına hakim kaya zemin üzerine kurulan Adanus Park projesi deprem güvenliği ve yaşam konforu açısından fark yaratıyor. İki daire arasına ses izolasyonuna yönelik olarak 110 cm boşluklar konuldu. Yalıtım malzemeleri ile komşu tıkırtısına son verildi. Butik konseptte oluşturulmuş Adanus Park projesinde konut yoğunluğunun arsaya oranı oldukça düşük tutuldu. 350 daire yapabilecekken 180 daire ile sınırlı tutuldu. Binaların altında depo alanlar verildi. Dairelerin ısı yalıtımı açısından A sınıfı enerji kimlik kartına sahip olması tüketimi ve vergi açısından çok önemli avantajlar sağlıyor.
Projede anneler için neler var: Projede yer alan dairelerde annelerin rahatı için ankastre ürünlere, giyinme odasına ve giyinme odasına yer verildi. Annelerin hoş vakit geçirebilmeleri için fitness center, hobi salonu, yürüyüş parkuları, açık havada aletli spor alanları inşa edildi.

Projede babalar için neler var: Adanus Park'ta babaların stresten uzaklaşmalarını sağlayacak yürüyüş parkurları, fitness center, hobi salonu ve basketbol sahası bulunuyor.

Projede çocuklar için neler var: Adanus Park'ta çocukların huzurlu ve mutlu bir şekilde büyümeleri için çocuk havuzu, çocuk parkı, basketbol sahası yer alıyor.

Projeye en yakın anaokulu veya kreş: Fide Gündüz Bakım Evi 1200 metre, Deniz Anaokulu 2 kilometre, Özel Özgürcan Gündüz Bakımevi 3 kilometre
 
Projeye en yakın özel ilköğretim okulu: Yakacık Doğa Koleji İlköğretim Okulu 1200 metre, Özel Ortadoğu Koleji 1200 metre, Ahmet Şimşek Koleji 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.
 
Projeye en yakın devlet okulu: 500 metre mesafede Öğretmen Sahil-Nafiz Tüzün İlköğretim Okulu, 700 metre mesafede Hasan Paşa İlköğretim Okulu, 800 metre mesafede Kartal Soğanlık İlköğretim Okulu, 900 metre mesafede Ülkü Bora İlköğretim Okulu yer alıyor.
 
Projeye en yakın kolej: Yakacık Doğa Koleji İlköğretim Okulu ve Özel Ortadoğu Koleji 1200 metre, Ahmet Şimşek Koleji 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.
 
Projeye en yakın devlet liseleri: Hasan Ferruh Özgen Anadolu Lisesi 20 metre, Burak Bora Anadolu Lisesi 1,5 kilometre,  Medine Tayfur Sökmen Lisesi 1,8 kilometre mesafede yer alıyor.
 
Projeye en yakın poliklinik ve hastaneler: Yakacık Doğumevi ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ve Türkmed Kartal Diyaliz Merkezi 850 metre, Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi 1,5 kilometre, Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 1,6 kilometre, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3,2 kilometre, Özel Umut Hastanesi 3,6 kilometre, Türk Kızılayı Kartal Şubesi, Dragos Şifa Hastanesi 4,4 kilometre, Özel Kartalgöz Rahmanlar Göz Hastalıkları Merkezi 4,5 kilometre.
 
Projeye en yakın akaryakıt istasyonu: Opet Benzin İstasyonu 200 metre, Total İstasyonu 630 metre, BP Benzin İstasyonu 700 metre, Shell İstasyonu 800 metre.

En yakın alışveriş merkezi: Real Alışveriş Merkezi 50 metre, Careffour 3,8 kilometre mesafede yer alıyor.
Havaalanlarına olan uzaklığı: Sabiha Gökçen Havaalanı'na 7,8 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 33 kilometre.
Anayollara olan uzaklığı: TEM'e 100 metre, E-5'e 300 metre uzaklıkta bulunuyor.
Projenin mimarı: Tago Mimarlık – Tatsuya Yamamoto – Gökhan Aktan Altuğ.

0216 671 14 14

www.adanuspark.com

[email protected]

AdanusPark Konut Projesi'nden örnek daire görüntüleri için tıklayınız 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı