28 / 03 / 2024

Adanus Park projesinde metrekaresi 3 bin 100 lira!

 Adanus Park projesinde metrekaresi 3 bin 100 lira!

Adanus Park projesinde daireler metrekaresi 3 bin 100 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...


TAGO Mimarlık’ tan Japon Mimar Tatsuya Yamamoto ile Gökhan Aktan Altuğ imzasını taşıyan projede ; Son Deprem yönetmeliğinin  zorunlu kıldığı standartların çok çok üzerinde inşaat teknikleri ile yapılan   Çukurova AdanusPark ;  Kayalık zeminine rağmen 10 metre temel derinliği, radya temel ve  perde beton sistemi ile inşa edilirken, statik hesaplar C30 beton ile çözülebilmesine rağmen C35 beton kullanılarak, İstanbul un deprem konusunda en güvenli projelerinden biri olma özelliğini taşıyor. 


Adanus Park projesinde daireler metrekaresi 3 bin 100 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Sıfır peşinatla banka kredisi kullanılabiliyor. Son günlerin en önemli konularından biri olan deprem ve bina güvenliği konusu Çukurova Adanuspark ta her zaman en önemli konuların başında geldiği için son derece titizlik ve hassasiyetle üzerinde duruldu ve tüm çalışmalar bu doğrultuda ilerledi. 


Çukurova Adanuspark hem yaşamın başlamış olması, hem de inşaat kalitesi ile Deprem güvenliği konusunda çok özel detayların hassasiyetle yer aldığı bir proje olması nedeniyle oldukça ilgi görüyor. Zemin Etüd Raporlarında , Arazinin kayalık yapısı nedeniyle üç metre temel derinliği ile inşaata başlanabileceğinin ifade edilmesine rağmen  11 ay boyunca süren Kaya Kırma ve Hafriyat çalışmaları sonucunda  10  metre temel derinliği ve Radya Temel, Perde Beton sistemi uygulanarak proje hayata geçirildi.


10.000 m2lik bir arazide sadece 180 seçkin ailenin yaşayacağı Çukurova AdanusPark  ta,  tüm dairelerde ;  Vitra , Geberit, Franke, Rehau, Dortek, Lineadecor  gibi seçkin markalara yer verildi.  Ayrıca ısı ve ses yalıtımı için Ytong uygulanırken,  her daire arasında oluşturulan 110 cm lik galeri boşlukları ile daireler arasında ses izolasyonu maksimum seviyeye getirildi.  


Klimadan , Çöp öğütücüsüne , yerden ısınma sisteminden, giyinme odasına kadar çok özel detayların yer  verildiği projenin %84 ü yeşil alana ayrıldı.


Üstün inşaat kalitesiyle, tüm detayların düşünüldüğü projede, daire pencerelerinin  kesintisiz cam kullanımlı ferah cepheleri, deniz ve adalar manzarası, ,açık yüzme havuzu, fitness center, çocuk yüzme havuzu , basketbol sahası, çocuk parkları, yürüyüş yolları, cafe lounge alanı ve snack barı ile seçkin ailelerini ağırlamak  üzere  yaşam başladı…


Çukurova AdanusPark, 2012 yılı içerisinde açılacak Metro istasyonuna  200 mt yürüme mesafesinde olup, İstanbul’un Maslak, Levent, Atatürk Havalimanı, Avcılar gibi bölgelerine  Avrupa standartlarında yolculuk edilebilecek.


Yakın zamanda hayata geçecek  olan Adliye Sarayına ise 2 dakika mesafedeki sitede,  Tem bağlantı yolu ile E-5'e cepheli bağlantı aksları birleşim noktasındaki evinizden;   Sabiha Gökçen havaalanı   15 dk,   Kartal  sahil yolu 7 dakika ,   Bağdat caddesi  20 dk.  Kozyatağı  E-5 10dk,  Levent sadece 30 dk. Mesafede.  

  

Çukurova Gayrimenkul İnşaat Taah.Tic.A.Ş.

Soğanlık Mh.Yalnız Selvi Cd.Bektaş Sk.No:3 Kartal / İstanbul

T.0216 671 14 14   F.0216 377 33 44

[email protected]

www.adanuspark.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı