18 / 05 / 2024

Acunkent Plaza'da anahtar teslimleri 6 ay önce yapılacak!

Acunkent Plaza'da anahtar teslimleri 6 ay önce yapılacak!

Uluhan Grup tarafından teslim tarihi 30 Haziran 2012 olarak ilan edilen Acunkent Plaza'da (C Blok) dairelerin teslim tarihi 30 Aralık 2011 olarak yeniden belirlendi. Konut ve Home Ofis satın alan Acunkent Plaza sakinleri yeni konutlarına planlanan tarihte


Uluhan Grup'un 8 blokta toplam 670 konut ve 185 ticari birimden oluşan ve yüzde 80'lik bölümünün satışını kısa bir zaman diliminde tamamladığı Acunkent'te yaşanan sürpriz gelişme, konut sahibi olmak isteyen aileleri sevindirdi. Modern konut anlayışının tüm imkanlarını sunan Acunkent projesi ile Esenyurt'ta yeni bir yaşam merkezi kuran Uluhan Grup, Acunkent Plaza'nın (C Blok) konutlarını daha önce ilan edilen tarihten 6 ay önce sahipleriyle buluşturacak. Acunkent Plaza'da 290 adet daire ve mikro ofis bulunuyor. Bununla birlikte Uluhan Grup, diğer 7 bloğu da fazlar halinde planlanan tarihe kadar teslim etmiş olacak.

Vaat edilenden 6 ay önce teslim
Kredisiz, kefilsiz, vade farksız, faizsiz ilk konut projesi olan ve garantili anahtar teslim tarihi 30 Haziran 2012 olan Acunkent Plaza (C Blok) konutlarının teslim tarihi 6 ay önce gerçekleşecek.

Site sakinleri Acunkent'te tüm sosyal imkanlara sahip olacak. Açık havuz, teras havuz, fitness alanı, kuaför, eczane, banka, kafe ve restoran, alışveriş merkezi, 24 saat acil servis, elektrik güvenlik sistemleri, jeneratör, garaj, havayolu acentası, kreş, 24 saat aydınlatma sistemi ve güvenliğe bağlı intercom sistemi Acunkent'in sunduğu imkanlar arasında yer alıyor. Acunkent'in site ve AVM yönetimi ise profesyonel site yönetimi yapan Koza Yönetim tarafından sağlanacak.

Acunkent, Esenyurt'un en merkezi mevkinde yer alıyor. Alışveriş merkezlerine, marketlere, eğitim kurumlarına, hastane ve sağlık merkezlerine birkaç dakika mesafede bulunan Acunkent, yapımı planlanan metro ve metrobüs hatlarıyla İstanbul'un ana merkezlerine ulaşımı hızlı ve rahat bir yaşam alanı olmanın kolaylığını da sağlayacak. 

0212 450 33 33

www.acunkent.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri