28 / 04 / 2024

Acunkent Kapalıçarşı 125 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor!

Acunkent Kapalıçarşı 125 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor!

Uluhan Grup, Acunkent Kapalıçarşı projesi için ön talep toplamaya başladı. Projede minimum fiyat 125 bin TL!


 

Esenyurt’ta inşa edilen Acunkent projesi içerisinde geliştirilen Acunkent Kapalıçarşı, geleneksel çarşı modelini çağdaş bir konseptle birleştiriyor. Acunkent te yer alan Acunkent Kapalıçarşı nın açılışı için hazırlıklarını hızla sürdürüyor. Altyapısı tamamlanmak üzere olan Acunkent Kapalıçarşı projesi için ön talep toplama çalışmaları başladı. Acunkent Kapalıçarşı, 2012 nin ikinci yarısından sonra hizmet vermeye başlayacak. 240 mağazadan oluşan ve alışverişin tüm renklerini bünyesinde toplayan Acunkent Kapalıçarşı nın İstanbullular için de yeni bir çekim merkezi olması hedefleniyor.

 

Acunkent Kapalıçarşı da alanları 30 metrekare, 40 metrekare ve 216,30 metrekare olarak tasarlanan dükkanların fiyatları 125 bin TL ile 810 bin TL arasında değişiyor. Yüzde 25 peşinatla 50 ay sıfır faizle vade uygulanıyor. Bunun için peşinattan hariç 4 ara ödeme yapmak gerekiyor. 125 bin TL’ye satılan dükkanların peşinatları 31 bin 250 TL liradan, 50 ay vadede aylık taksitleri 1.250 liradan başlıyor. 7 bin 812 TL lik 4 ara ödeme yapılıyor.

Acunkent Kapalıçarşı, merkezde yaşayanların tüm ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra İstanbullular için de cazibe yaratacak renkli bir hizmet yelpazesine sahip olacak. Bölgede ticari faaliyetlere ivme kazandıracak Acunkent Kapalıçarşı nın gördüğü yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını belirten Uluhan Grup yetkilileri, alışverişe yeni bir soluk geleceğini, işini Acunkent Kapalıçarşı ya taşıyan kuruluşların günlük ziyaretçi sayısının yoğun olduğu kazançlı bir mekanda faaliyet göstereceklerine vurgu yapıyorlar.  Acunkent Kapalıçarşı ya kolay ulaşım sağlamak amacıyla İstanbul un 10 ayrı merkezinden servisler hareket edecek.

0212 450 33 33

www.acunkent.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri