28 / 04 / 2024

Accort Concept teslimleri!

 Accort Concept teslimleri!

Levent’i Kağıthane’ye bağlayan Galata Deresi Caddesi üzerinde inşa edilen proje Accort Concept'te 1+0'dan 3+1'e daire seçenekleri bulunuyor. Accort Concept teslimleri...


Gülbahar Mahallesi, Galata Deresi Caddesi No:21 Mecidiyeköy Şişli İstanbul adresinde konumlandırılan Accort Concept projesi 8 bin 750 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Accort Concept teslimleri haberimizde bulunuyor.


Proje kapsamında konut fiyatları 124 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilinen Accort Concept'te peşinat tutarı yüzde 30 olarak belirlendi. Proje kapsamında stüdyo tarzı daireler, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.


Konut büyüklükleri ise 35 metrekare ile 170 metrekare arasında tasarlandı. Accort Concept'te toplam 72 adet konut bulunuyor. Accort Concept teslimleri nin 2013 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Proje konum itibariyle, Levent, Zincirlikuyu, Etiler, Maslak, Mecidiyeköy, Çağlayan ve Kağıthane semtlerine yakın mesafede bulunuyor. Ayrıca proje, Metro City AVM, Kanyon AVM ve Profilo AVM ile Çağlayan Adalet Sarayı'na yakın mesafede konumlandırılıyor.



0212 211 47 70

www.accortconcept.com

Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com