28 / 03 / 2024

Abell&Cleland konut projesi İstanbul'da görücüye çıkıyor!

 Abell&Cleland konut projesi İstanbul'da görücüye çıkıyor!

Londra’nın kalbi Westminster’da inşa edilecek Abell & Cleland konut projesi, yeni sahiplerini bulmak üzere dünyada ilk kez İstanbul’da 15-16 Eylül 2012 tarihlerinde Çırağan Palace Kempinski'de görücüye çıkıyor. Abell&Cleland projesinde metrekare birim fiyatı 15 bin pound...


Ünlü İngiliz inşaat firması Berkeley, ülkenin hükümet merkezine ev sahipliği yapan Londra’nın ünlü siyaset bölgesi Westminster’da inşa edeceği, yepyeni bir lüks daireler koleksiyonu niteliğindeki  Abell&Cleland projesinin dünya lansmanına İstanbul’dan başlıyor. Proje, 15-16 Eylül 2012 tarihlerinde Çırağan Palace Kempinski’de Türk yatırımcıların beğenisine sunulacak. 

 Abell&Cleland konut projesi İstanbul

Londra’nın kalbinde, çok rağbet görülen bir bölgede bulunan Abell&Cleland, Thames Nehri’ne yakın ve başkentin tanınan üniversitelerine uygun uzaklıkta konumlanyor. Etrafında yoğun olarak yeşil alan bulunan proje, Downing Sokağı ve St. James Parkı’na yürüme mesafesinde. Kültürel bir çeşitliliğe de sahip olan Westminster, Trafalgar Meydanı müzeleri,  galerileri, her daim canlı cafe ve restoranları, West End ve Theatreland’in canlılığı başta olmak üzere her şeyin en iyisine sahip.


Abell & Cleland, Londra emlak piyasasındaki bilgi birikimi ve deneyimiyle tanınan uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Triangle Group tarafından Türk yatırımcılarla buluşturulacak. Triangle Group CEO’su Metin Güvener, bu özellikte konut projelerinin Londra’da nadir olarak bulunduğunu belirterek “Abell&Cleland konumu, yüksek kaliteli özellikleri ve cazip ödeme koşullarıyla Türk yatırımcılardan büyük ilgi görecektir” dedi. 

Hala Parlamento Kamaralarındaki siyasetçileri oy vermeye çağıran tarihi “oylama çanının “ sesinin duyulduğu Abell&Cleland, danışma hizmeti olan 2 ve 3 odalı 206 daireden oluşuyor.  Spor salonu, yüzme havuzu, sauna tesislerini içeren seçkin bir dinlence kulübü ile iş salonu ve otoparkı da barındıran Abell& Cleland, Westminster’de son 5 yıldır inşa edilen ilk konut binası.


http://www.abell-cleland.com

020 8740 3999

0212 317 51 00




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler