26 / 04 / 2024

Zorlu Konak Residence projesinde teslimler yıl sonu başlıyor!

Zorlu Konak Residence projesinde teslimler yıl sonu başlıyor!

Zorlu Gayrimenkul ün Zorlu Konak Residence projesinde daire teslimleri bu yıl sonu yapılacak!


 

Zorlu Konak Residence projesi Zorlu Gayrimenkul tarafından İzmir Konak’ta hayata geçiriliyor. Zorlu Gayrimenkul’ün; İzmir i tüm güzelliklerinin yanı sıra, mimarisiyle de dünyanın çekim merkezi haline getirecek ilk adımı atmak üzere geliştirdiği projede daire satışları devam ediyor.

 

1900 lerin başından bu yana korunan yapılar kentin ilk mimari dokularını oluşturmuş, 1950 li yıllara ait apartmanlar ise şehir mimarisini geliştirmiş. Fakat İzmir in mimarisinde en önemli izleri 1980 lerde inşa edilen yüksek yapılardan geliyor. Bu yapılar şehri süsleyerek adeta gökyüzü ile buluşturmuş.

Zorlu Konak Residence projesiyle amaçlanan, geçmişten gelen bu üç mimari dönemi harmanlamak ve tarihsel nitelik taşıyan klasikleşmiş yapı anlayışını günümüze uygun modern bir anlayışla birleştirmek olarak açıklayan Zorlu Gayrimenkul bu proje ile dünyanın en prestijli mimarlık ödüllerinden biri olan Europe and Africa Property Awards 2009 (Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri 2009) yarışmasında "Residential Best Architecture" (En İyi Konut Mimarisi) dalında birincilik ödülü aldı.

Emre Arolat Mimarlık Ltd. Şti. (EAA) tarafından hayata geçirilecek projede, rezidans ve rezidans sakinlerinin günlük yaşamını kolaylaştıracak fitness salonu, sinema ve gurme market gibi oluşumlar yer alıyor. 5 bin 200 metrekarelik bir alana yayılan projenin, 2 bin 100 metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor.

Tüm sahil şeridi boyunca inci gibi dizilen teras ve büyük balkonların, İzmir e farklı bir bütünlük katacağı ve şehirle özdeşleşeceği aşikar... Ayrıca Zorlu Konak Residance ın balkonları, kat bloklarının dışa çıkan konumları ve bloklar arasındaki farklı mimari görünümü tüm kentin mimari anlayışının bir bütününü yansıtıyor.

İzmir ile özdeşleşen tarihi anıt "Saat Kulesi"nin dokusunun izlerini üzerinde taşıyan Zorlu Konak Residence, gerek konumuyla ve gerekse mimari yorumuyla kentin yeni simgesi olmaya aday.

İzmir in bir başka simgesi olan palmiye ağaçlarının yol boyunca sıralandığı "Sevgi Yolu" ise, kentin dokusunu yansıtmak ve yeşil zenginliği arttırmak için rezidansın ön bölümünde yer alıyor.

444 94 96
www.zorlugayrimenkul.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri