25 / 04 / 2024

Yeşil Vadi Konakları Kiptaş'ta 350 bin TL'ye!

Yeşil Vadi Konakları Kiptaş'ta 350 bin TL'ye!

Doğayla iç içe yaşam alanları, akıllı evleri, kale sağlamlığında binaları ve gün geçtikçe değer kazanan konumuyla Yeşil Vadi, sizi 21. yüzyılın rüya kentinde, sadece size özel, huzurlu bir yaşama davet ediyor


Yeşil Vadi Konakları, çevre yollarının kesiştiği bir noktada, modern alışveriş merkezleri ve konut projeleriyle hızla gelişip değer kazanan bir bölgede yükseliyor.

Kiptaş tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen Yeşil Vadi Konakları'nda konutlar hemen teslim ediliyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlardan meydana gelen projede yaşam başladı.

621 konuttan meydana gelen Yeşil Vadi Konakları içerisinde; Okul, kreş, alışveriş merkezi, cami, basketbol-voleybol sahaları, tenis kortu, fitness center, otopark, kafeterya, restoran, yüzme havuzu, sauna, kreş ve yürüyüş alanları yer alıyor.

Yeşil Vadi Konakları'nda, 1 oda 1 salon konutların fiyatları 350 bin TL'den, 2 oda 1 salon konutların fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. 3 oda 1 salon konutların fiyatları 650 bin TL ile 700 bin TL, 4 oda 1 salon konutların fiyatları ise 800 bin TL ile 900 bin TL arasında değişiyor.

Doğayla iç içe yaşam alanları, akıllı evleri, kale sağlamlığında binaları ve gün geçtikçe değer kazanan konumuyla Yeşil Vadi, sizi 21. yüzyılın rüya kentinde, sadece size özel, huzurlu bir yaşama davet ediyor.

Yeşil Vadi Konakları, Boğaziçi Köprüsü'ne 7, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 5 dakikalık bir mesafede yeni sakinlerini bekliyor.

0216 614 04 70

 

http://www.kiptas.com.tr/

Yeşil Vadi Konakları'ndan görüntüler için tıklayınız...


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler