20 / 04 / 2024

Yeşilyaka Su projesinde 2,5 milyon TL'ye villa! Yeni Proje!

 Yeşilyaka Su projesinde 2,5 milyon TL'ye villa! Yeni Proje!

Yakın zamanda lansmanı yapılacak olan Yeşilyaka Su projesinde ilk olarak 203 adet villanın ön satışa sunuluyor. Projede daire teslimlerinin 2019 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi



Toplam 472 adet villadan meydana gelen Yeşil Yaka Su projesi Mesa-Nurol İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje 600 dönümlük arsa alanına sahip. 

 

İlk olarak 203 adet villanın ön satışa sunulduğu  Yeşilyaka Su  projesinde dairelerin alanları 147 metrekareden başlıyor. Proje villa projesi olarak dizayn edildi. 

 

Daire teslimlerinin 2019 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan YeşilYaka Su  projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece, Karaağaç Mahallesi'nde, Sırtköy Bulvarı üzerinde yer alıyor. 

 

 Yakın zamanda lansmanı yapılacak olan Yeşilyaka Su villa fiyatları 2,5 milyon TL'den başlıyor. Projede yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Kişiye özel ödeme planı hazırlanabileAyrıca projede firma bünyesinden de ödeme yapabilmek mümkün.  

 

Yeşil Yaka Su projesinde daire sahiplerine  fitness, açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş alanları ve çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar sağlanıyor.

 

 

Web: http://www.mesa.com.tr/tr

Tel: 0212 669 06 00

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com