19 / 04 / 2024

Trabzon Marin City'de ilk 50 konuta özel kampanya! Yeni proje!

 Trabzon Marin City'de ilk 50 konuta özel kampanya! Yeni proje!

Adını hemen yanı başında hayata geçirilecek olan Yomra Marina'dan alan Marin City projesinde ilk 50 adet konut lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu...


Trabzon Marin City projesi, şehrin ekonomik dinamiklerinin Araplara göre programlanır hale geldiği Trabzon’da tüm bu kaygılardan uzak, şehrin yeni cazibe bölgesi Yomra’da tamamen yerli müşteri kitlesinin üst sınıf beklentileri düşünülerek inşa ediliyor. 

 

Adını hemen yanı başında hayata geçirilecek olan Yomra Marina'dan alan Marin City projesinde 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. Proje, inşaat sektöründe son 15 yılın trendi haline gelen önce sat sonra yap modelinin aksine Marin City önce yap sonra sat modeli uygulanıyor. 

 

İnşaat özelliklerinin yanı sıra pazarlama modeliyle adeta ezber bozan Marin City, Yomra’da denize sıfır konumlu nadir arsalardan biri üzerinde hayata geçiriliyor. 


  Trabzon Marin City


25 bin 000 metrekare arsa alanına sahip olan Trabzon Marin City'de bay ve bayan ayrı kapalı yüzme havuzları, kapalı çocuk yüzme havuzları, sauna ve buhar odaları ve fitness salonu gibi ortak alanlar yer alıyor.  


Beylerin ise komşularıyla futbol turnuvaları düzenleyebileceği mini futbol sahası, tenis ve voleybol sahaları yine bu etkinlik alanı içerisinde bulunuyor. 


Karadeniz’in en prestijli projesi olma iddiası taşıyan Marin City’de ilk 50 adet konut lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Projeden ev alacaklara özel Vakıf Katılım 61 aya yüzde 0,61 kar payı oranıyla konut finansmanı da sağlıyor. 

 

 

  



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler