19 / 03 / 2024

Toya Moda projesi satışa çıktı! Fiyatlar 185 bin liradan başlıyor!

 Toya Moda projesi satışa çıktı! Fiyatlar 185 bin liradan başlıyor!

Toya Yapı güvencesi ve 100 milyon dolarlık yatırım maliyeti ile hayata geçirilen “Toya Moda” projesinin Aralık 2016’da teslim edilmesi planlanıyor. Toya Moda fiyatları 185 bin liradan başlıyor.



“Toya Moda”, İstanbul’un kültürel ve tarihi dokusuna uygun sıcak bir atmosfer sunuyor. Basın Ekspres Yolu’nda toplam 100 bin metrekare inşaat alanında projelendirilen ve stüdyodan 3+1’e kadar değişen daire seçeneklerinin sunulduğu “Toya Moda”da toplam 486 daire bulunuyor. Lüks ve konforu bir arada bulunduran,  toplamda 4 bloktan oluşacak projede yer alan tüm bloklar her ihtiyaca çözüm üretmek üzere estetik ve konforu bir araya getirecek şekilde tasarlanıyor.  Toya Yapı güvencesi ve 100 milyon dolarlık yatırım maliyeti ile hayata geçirilen “Toya Moda” projesinin Aralık 2016’da teslim edilmesi planlanıyor. 

Moda Mimariyle Buluşuyor

Toya, beklenen projesinde bir sürprize de imza atarak Türkiye’nin dünyaca ünlü moda ve tasarım markası Dice Kayek ile işbirliğine gitti. İnşaat sektöründe bir ilke imza atan Toya Yapı, yeni projesinin iç dizaynında İstanbul’dan esinlenerek yaptığı tasarımlarla dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan “Jameel Prize” ı kazanan Dice Kayek’in yaratıcı dünyasına emanet ederek konutta moda anlayışını değiştiriyor. 

Çevreci ve sürdürülebilir öğeleri tasarımlarında başarıyla uygulayarak geleceğe dönük eserlere imza atan Dice Kayek, “Toya Moda”yı da yaşayan ve hiçbir dönemde modası geçmeyecek yaşam alanı haline getirecek. Ortak alandan, iç mekan tasarımlarına, renk seçimlerinden daire kapı numaralarını gösteren tasarımlara kadar en ince detaylar Dice Kayek imzası taşıyacak.  

Dünyada trend olan ve tasarımların sihirli dokunuşlarıyla evleri sanat eseri haline getiren markalı evler konsepti “Branded Homes”,  Toya Yapı ve Dice Kayek ortaklığı ile “Toya Moda” projesinde hayat bulacak.

“Toya Moda”da Ödüllü Mimar

“Toya Moda”yı ödüllü mimar Bünyamin Derman tasarlıyor. 1990’ların başından bugüne kadar girdiği ulusal ve uluslararası birçok yarışmadan çok sayıda ödül ve mansiyon kazanan, jüri üyelikleri yapan, çeşitli üniversitelerin mimari tasarım atölyelerinde dersler veren Bünyamin Derman, “Toya Moda” ile yine insan odaklı, sürdürülebilir bir tasarım ile İstanbul’a yeni bir eser bırakıyor.

Projenin Yüzde 70’i Yeşil Alandan Oluşuyor

Toya’nın hayata geçirdiği tüm projelerde olduğu gibi “Toya Moda”da inşaat esnasında ve sonrasında düşük karbon salınımı ve yüksek enerji verimliliğine sahip yapısıyla doğayı koruması ile de dikkat çekiyor.  Yüzde 70’i yeşil alan olarak planlanan projede, sürdürülebilirlik politikası ile gelecek nesillere yaşanılabilir bir dünya bırakmak amaçlanıyor. Çevreye gösterdiği duyarlılık ile proje ABD Yeşil Bina Konseyi tarafından LEED sertifikasına altın seviyesinde aday oluyor. 

İstanbul’un merkezinde kent içinde yeni bir kent

İstanbul’un büyük fırsatlar barındıran, yeni Maslak hattı olarak nitelendirilen ve satışlarına başlanan Basın Ekspres Yolu’ndaki en yeni proje “Toya Moda” en çok değer artışı gösteren bölgelerden biri olarak da dikkat çekiyor. Sadece 1,5 sene içinde %45 değer kazanan bu bölgede metropol yaşamının tüm olanaklarından lansmana özel fiyat avantajlarıyla yararlanılabiliyor. Toya Moda’da stüdyodan 3+1’e kadar değişen daire tipleri farklı seçenekler ile sunuluyor. Tamamı balkonlu konutların metrekare fiyatları 3 bin 600 TL’den başlıyor.

Estetik ve kalitenin erişilebilir hali 

“Toya Moda”, her katta her daireye özel balkonları ile yaşam alanlarının sınırlarını yeniden tanımlıyor. Projedeki tüm dairelerin mutfak, banyo ve diğer iç mekanlarında kullanılan ürünlerin tamamı 1. sınıf malzemelerden seçildi. Kalite ve lüksün bütün özelliklerini bir arada bulunduracak “Toya Moda”da concierge hizmetleri ile otel konforu da standart hale getiriliyor.  Daire büyüklüklerinin 37 ile 151 metrekare arasında değiştiği Toya Moda’da daire fiyatları 185 bin TL’den başlıyor.

Sosyal yaşama dair birçok ihtiyacı karşılayacak “Toya Moda”, farklı mimarisi ve estetik çizgileri ile de dikkat çekiyor. Geleceğe yatırım yapan, kalite ve estetiğin erişilebilir hali Toya Moda’da yaşayanlar sanatın farklı disiplinlerinde müzik, resim ve heykel atölyelerine katılarak  hayatı ertelemeden, her saniyeyi dolu dolu yaşayabilme şansına sahip oluyor. Sağlıklı, üretken ve huzurlu bir yaşam için Toya Moda’da sauna, buhar banyosu, açık-kapalı yüzme havuzu, masa tenisi, dans-pilates, fitness, kapalı basketbol salonu, squash, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları ile de bir yaşam alanından beklenilenden daha fazlası vadediliyor.  

Toya Moda’da ulaşım avantajları

Lokasyon açısından da önemli bir noktada bulunan “Toya Moda”, Basın Ekspres Yolu’nda, Küçükçekmece ve Bahçelievler gibi hızla gelişen ilçelere sınırı olması ile E-5 ve TEM otoyollarını birleştiren önemli bir noktada bulunması ile de dikkat çekiyor. Hem yurtiçi hem de yurtdışı seyahat kolaylığı açısından da “Toya Moda”nın önemli avantajları bulunuyor. Proje, Atatürk Havalimanı’na 3 dakika uzaklıkta ve İDO Yenikapı İskelesine ise 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor. “Toya Moda”, Yeşilköy, Bakırköy ve Taksim Meydanı gibi şehrin önemli sosyal etkinlik alanlarına yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Merkezi İş Alanı (MİA) ilan edilen bölge, İstanbul’un büyük fırsatlar barındıran yeni Maslak hattı olarak değerlendiriliyor.


www.toyamoda.com





Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler