19 / 03 / 2024

Sur Yapı Ispartakule Konutları için ön talepler alınıyor!

Sur Yapı Ispartakule Konutları için ön talepler alınıyor!

Sur Yapı Ispartakule projesi 1+1'den 4+1 konut seçenekleri ile hayata geçiriliyor. Ön talep süreci başlayan projede satışlar Konfora ve kaliteye yatırım fırsatı' sloganı ile başlayacak...


Satışlarına ''Konfora ve kaliteye yatırım fırsatı'' sloganı ile başlanacak olan Sur Yapı Ispartakule projesi için ön talep dönemi başladı. Proje İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de hayata geçiriliyor. 


Tamamı konut olarak tasarlanan  Sur Yapı Ispartakule projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri olacak. Proje Sur Yapı güvencesi ile yükselecek. 


Sur Yapı'nın yepyeni projesi, Kanal İstanbul projesine komşu, Avrupa Otoyolu Ispartakule gişelerinin hemen yanı başında ve Ispartakule metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer alacak. 


Sur Yapı  Ispartakule'de ön talep fırsatları için http://ispartakule.suryapi.com.tr/'de yer alan talep formunun doldurulması gerekiyor. Sur Yapı Ispartakule projesi için detaylar henüz netleşmedi.  


Sur Yapı; Lavender, Gölbahçe Evleri, İlkbahar 2. Etap, Mirage Rezidans ve Marka Rezidans projelerinde satışlara devam ediyor. 



Sur Yapı Ispartakule iletişim:

Web: http://ispartakule.suryapi.com.tr/

Tel: 444 5 787 

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri