25 / 04 / 2024

Selçuklu Sancaktepe Konutları bu yılın ilk yarısında başlıyor!

Selçuklu Sancaktepe Konutları bu yılın ilk yarısında başlıyor!

Bu yılın ilk yarısında çalışmaların başlayacağı Selçuklu Sancaktepe Konutları projesi 6 blok halinde yükseliyor.



Selçuk Ecza Holding A.Ş tarafından hayata geçirilen Selçuklu Sancaktepe Konutları projesi İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Sancaktepe'nin Samandıra bölgesinde konumlandırılıyor. 95 bin 149 metrekare inşaat alanına sahip olan Selçuklu Sancaktepe Konutları projesi 6 blok halinde yükseliyor.


455 adet konut ve 1 adet dükkandan meydana gelen Selçuklu Sancaktepe Konutları projesi 28 bin 781 metrekare alana sahip. Blokların 8 normal kat olarak tasarlandığı Selçuklu Sancaktepe Konutları projesi 90 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


Selçuklu Sancaktepe Konutları projesinde A Blok 2 bodrum kat + zemin kat + 8 normal kat; B Blok 2 bodrum kat + zemin kat + 8 normal kat; C Blok 2 bodrum kat + zemin kat + 8 normal kat; D Blok; 2 bodrum kat + zemin kat + 8 normal kat; E Blok 2 bodrum kat + zemin kat + 8 Normal Kat; F Blok 3 bodrum kat + zemin kat + 8 normal kattan oluşuyor.


Selçuklu Sancaktepe Konutları'nda spor alanları, 424 araçlık otopark, fitness center, dinlenme alanları, sauna, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi donatılar yer alıyor. Bu yılın ilk yarısında başlayacak olan Selçuk Sancaktepe Konutları'nda teslimler 2016 yılının sonunda gerçekleşecek.


Selçuklu Sancaktepe Konutları lokasyon olarak TEM İstanbul ve Ankara otoyoluna 20 metre mesafede konumlandırılıyor. Proje  Çolakoğlu Sokak, Zaloğlu Rüstem Caddesi ve Fatih Caddesinin kesiştiği bölgede yükseliyor.


Selçuklu Sancaktepe Konutları nerede?

Selçuklu Sancaktepe Konutları bu yılın ilk yarısında başlıyor!


Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com