19 / 04 / 2024

Pendik The Holl'de ön talep toplanıyor! Yeni proje!

 Pendik The Holl'de ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Metal Yapı Konut ile Bekart İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Pendik The Holl projesinde lansman öncesinde avantajlı fiyat ve ödeme koşullarının sunuluyorç


 

Ön talebin toplandığı Pendik The Holl projesi İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Pendik'te, E5 üzerinde inşa ediliyor. Projede yer alan daireler Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip.


 Metal Yapı Konut ile Bekart İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Pendik The Holl projesinde minimum 75 metrekare ofislerin fiyatları 357 bin TL'den başlıyor.


 Sabiha Gökçen Havalimanı, Yüksek Hızlı Tren İstasyonu, Kadıköy Metrosu'na yakın mesafede konumlandırılan projede lansman öncesinde avantajlı fiyat ve ödeme koşullarının sunuluyor.


 Pendik The Holl


The Holl projesi home ofis ve ofislere ayrılan 14 katı, sosyal alanları ve yüksek yatırım getirisi ile iş hayatında her anlamda yükseklerin keyfini vadediyor.  Projenin mimari yapısı, tüm mimari anlayışlarda değişim başlatacak kadar da iddialı.

 

Pendik The Holl projesinde dairelerin tavan yüksekliği 3.30 metre olarak tasarlandı. Projede 75-86 metrekare arasında değişen 38 adet 1+0 daire ile 98-145 metrekare arasında değişen 52 adet 1+1 dubleks olmak üzere toplam 90 bağımsız bölüm yer alıyor. 

  


Web: http://theholl.com.tr/


 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler