19 / 04 / 2024

Pasifik İnşaat'ın yeni projesi 2. Next Level!

Pasifik İnşaat'ın yeni projesi 2. Next Level!

PASİFİK İnşaat ‘Next Level’ markalı ikinci projesini inşa ediyor.Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, “Ankaralılardan yoğun talep aldık. İhtiyacı görünce yeni proje için yer baktık ve Çayyolu’nu seçtik. " dedi.


PASİFİK İnşaat ‘Next Level’ markalı ikinci projesini inşa ediyor. Ankara’da, Eskişehir-Konya yolunda hayata geçen ilk projeye yoğun talep olduğunu belirten Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, “Ankaralılardan yoğun talep aldık. İhtiyacı görünce yeni proje için yer baktık ve Çayyolu’nu seçtik. İlk projede AVM, ofis, rezidans vardı. Bu projede ailelere hitap eden 429 konut ve villa yapıyoruz. Projede en küçük ev 3 1, özel bahçeli villalar da var” dedi. Proje değerinin 500-550 milyon lira olduğunu belirten Erdoğan, evleri 2018’in son çeyreğinde teslim edeceklerini söyledi.


TEK TİP EV DÖNEMİ BİTTİ


42 bin metrekare arsa için Ankara Büyükşehir Belediyesi ile anlaştıklarını belirten Erdoğan, “Arsa karşılığında Mamak’ta kentsel dönüşümün kapsamında 1100 konut yapıyoruz. Onların da kaba inşaatı bitti” dedi. Next Level Çayyolu projesinin en dikkat çeken yanlarının lokasyon ve daire seçenekleri olduğunu belirten Erdoğan, “Proje 100 dönüm orman ve 191 dönüm rekreasyon alanına komşu. Projede 92 farklı tip ev var. Artık tek tip konut dönemi bitti” dedi. Projede 6 ayda evlerin yüzde 30’unun satıldığını dile getiren Erdoğan, “15 Temmuz sonrası gayrimenkul sektörü kampanya seferberliği başlatmıştı. Biz de Çayyolu projemizde bu sürece dahil olduk” diye konuştu. Erdoğan yıl sonuna kadar 48 ay vade farksız ödeme imkanı sunacaklarını söyledi.


4.2 MİLYARLIK PROJE


Ankara şehir merkezindeki en büyük arazi olan EGO Garajı’nı Emlak Konut GYO ihalesinden alan Pasifik İnşaat, burada da 4.2 milyar değerinde proje hayata geçirecek. İnşaat çalışmalarına 2017’de başlayacaklarını belirten Fatih Erdoğan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Next Level proje açılışında İngilizce isim tercihimizi eleştirmişti, haklı da. Daha büyük bir yatırımda Türkçe isim sözü verdik, bunu da EGO projesinde gerçekleştireceğiz” dedi. 2017’de Ankara Dikmen’de kentsel dönüşüm kapsamında bir proje daha yapacaklarını söyleyen Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile yapılacak projede 400 bin metrekare kapalı alan olacağını belirtti.


ÇAYYOLU projesinin mimarının İstanbul Mecidiyeköy’deki Trump Towers’ın da mimarı olan Brigitte Weber olduğunu belirten Fatih Erdoğan, “Biz de Trump Ankara’yı yapmayı düşündük. ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump 2010’da Ankara’ya geldi. Anlaştık ama sonra kendi markamızı yaratmayı seçtik. Eşim Ivanka ile iyi iletişim kurdu ve seçim döneminde de İslamiyet ile ilgili açıklamaları hakkında telkinde bulunduk. Trump yerine kendi markamızda ilerlediğimi için memnunuz” dedi. 



Hürriyet / Gülistan ALAGÖZ



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler