28 / 03 / 2024

Özyurtlar İnşaat New Bahçeşehir'i satışa çıkardı!

Özyurtlar İnşaat New Bahçeşehir'i satışa çıkardı!

Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul ikinci etap ve New İlk baharın ilk müjdesi Özyurtlar İnşaat’tan geldi. Kuruluş, ilk etabı yoğun ilgi gören Nlogo İstanbul’un ikinci etabını ve aile yaşamına yeni bir soluk getiren New Bahçeşehir’i satışa çıkardı.


Bugüne kadar 39 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, iki yeni projeyle sezona “merhaba” dedi. Özyurtlar İnşaat, ilk etabı geçen yıl mayıs ayında satışa çıkan ve yoğun ilgi gören Nlogo İstanbul’un ikinci etabını ve aile yaşamına yeni bir soluk getiren NewBahçeşehir projelerini tanıtmak amacıyla bugün bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, kışın puslu havasını dağıtmak ve baharın müjdesini vermek için iki yeni projeyi aynı anda satışa çıkardıklarını söyledi. Nlogo İstanbul ikinci etap ve  New Bahçeşehir  projeleriyle hem oturum hem de yatırım amaçlı konut arayanlara büyük fırsat sunduklarını belirten Özyurt, “Her iki projede de satışa dip fiyatlardan başlıyoruz. Aşama aşama fiyatları artıracağız. Daha yapım aşamasındayken kazanmak isteyen herkesi lansman indiriminden yararlanmaya bekliyoruz” dedi. Nlogo İstanbul ikinci etapta 1+1 dairelerin fiyatının 199 bin liradan başladığını belirten Özyurt, “Birinci etap mayıs ayında satışa çıktığında 1+1 dairelerin fiyatı 119 bin liraydı. Dolayısıyla 10 ayda yüzde 60 prim yaptı. Böyle bir kazanç hiç bir yatırım enstrümanında yok. Aynı prim garantisini burada da veriyoruz” diye konuştu. New Bahçeşehir’de en küçük dairenin 2+1’den başladığını belirten Özyurt, bu projemizden de ev alanlar önemli oranda kar edecek” dedi.


Gayrimenkul sektöründe hemen hemen her dönem satış olsa da yüksek sezon olarak tabir edilen iki dönem olduğunu ifade eden Özyurt, “Bu sezonların ilki martta başlar haziranda son bulur. İkincisi ise eylülde başlar aralıkta biter. Biz yüksek sezonu iki projeyle açtık. Hem Nlogo İstanbul hem de New Bahçeşehir’le piyasayı hareketlendirmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu. 


Nlogo İstanbul’un ilk etabı büyük ilgi gördü

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralayan Nlogo İstanbul ikinci etap ve New Bahçeşehir projelerini anlattı. Özyurt’un verdiği bilgiye göre Esenyurt’ta hayata geçen Nlogo İstanbul, 7 blokta 2 bin 550 daireden oluşuyor. İlk etabı büyük ilgi gören ve yüzde 80’i bir ay gibi kısa bir sürede satılan Nlogo İstanbul’un satışa açılan ikinci etabında 1+0’dan 3+1’e farklı tip ve büyüklüklerde 850 daire bulunuyor. Nlogo İstanbul’da 1+1 daireler 199 bin liradan başlıyor. Nlogo İstanbul’da konutların dışında yüzden fazla dükkandan oluşan Cadde İstaNbul da bulunuyor. Farklı peyzajı ve seçkin mağazalarıyla Cadde İstaNbul, ziyaretçilerine butik alışveriş keyfini doyasıya yaşatırken, birbirinden farklı temalarda her zevke hitap eden restoran ve kafeleriyle de kusursuz bir mutfak kültürü sunuyor.


Konforun yeni adresi

Esenyurt’ta kalite ve konforun yeni adresi olacak Nlogo İstanbul, sunduğu sosyal imkanlarla da bir adım öne çıkıyor. Nlogo İstanbul’da, çocuk oyun alanları, süs havuzları, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu, sinema salonu, Türk hamamı, sauna, spor salonu, lobi-cafe bar, kapalı bölümde çocuk oyun alanı ve fitness center bulunuyor. Nlogo İstanbul’da 24 saat güvenlik hizmetinin yanı sıra açık-kapalı otopark alanları da yer alıyor. 


Metrobüse 5 dakika uzaklıkta

Nlogo İstanbul, kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığıyla öne çıkıyor. Esenyurt’un merkezinde hayata geçirilen Nlogo İstanbul, metrobüs, toplu taşıma araçları, E5 ve TEM otoyolu üzerinde yer alıyor. Proje, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika, Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Alışveriş noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken Nlogo İstanbul, Akbatı AVM’ye, Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Real Hipermarket ile Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika mesafede yer alıyor. Aile sıcaklığı NEW Bahçeşehir’de yaşanacak Özyurtlar İnşaat, hem aile sıcaklığını yaşamak hem de konforlu ve eğlenceli bir hayat sürmek isteyenler için Bahçeşehir’in merkezinde NEW Bahçeşehir projesini inşa ediyor. 18,500 metrekarelik inşaat alanında faaliyete geçen proje 21 katlı tek bloktan oluşuyor. NEW Bahçeşehir’de 2+1 ve 3+1 tipinde toplam 98 adet daire ile altı adet de dükkan bulunuyor. Ailelere özel bir yaşam alanı sunan New Bahçeşehir, site konseptinin dışında, kendine has yapısıyla ön plana çıkıyor. Konut sahiplerinin aradığı her şeyi bulabileceği New Bahçeşehir sunduğu imkanlarla fark yaratıyor. 


New Bahçeşehir, klasik bir site içerisinde yapılamayacak barbekü zevkini arka bahçesinde sakinlerine sunarken pek çok ailenin özlem duyduğu piknik keyfini de şehirden uzaklaşmadan yapma imkanı sağlıyor. Komşuluk olgusunu yeniden hayata geçirmek ve aile sıcaklığını yakalamak adına teras katında sinema salonu ve playstation odalarının bulunduğu NewBahçeşehir’de yaşayanlar nezih bir ortamda, lüks ve eğlenceyi bir arada tadıyor. Proje, zemin katında yer alan kapalı yüzme havuzu, spor salonu, cafe ve duş alanlarının yanı sıra buhar banyosu ve sauna hizmetiyle de sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor.


Eğitim kurumlarının ortasında

New Bahçeşehir, sunduğu sosyal imkanlarının yanı sıra eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor. Tem Otoyolu ile İstanbul'un her semtine kolay ulaşılabilir bir konumda yer alan New Bahçeşehir’in çevresinde, bir fen ve teknoloji lisesi, dört özel ilk-orta öğretim, iki resmi ilköğretim okulu, bir resmi lise, iki özel lise, üç sağlık merkezi (resmi-özel), karakol, anfi tiyatro, PTT ve kültür merkezleri yer alıyor.


Atatürk Havalimanı’na 15 dakika mesafede

New Bahçeşehir, tüm bu özelliklerinin yanı sıra kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığıyla öne çıkıyor. Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirilen New Bahçeşehir, toplu taşıma araçları ve TEM otoyolu bağlantısı üzerinde yer alıyor. Proje, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika, Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Alışveriş merkezlerine yakınlığıyla da ön plana çıkan New Bahçeşehir, Akbatı AVM’nin yanı başında, Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika uzaklıkta yer atıyor.


Web:http://www.ozyurtlar.com/

Tel: 0850 460 27 27 




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler