23 / 04 / 2024

Ona 9 Dragos'ta fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor!

Ona 9 Dragos'ta fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor!

Bağdat Caddesi'ne 10 metre uzaklıkta yükselen Ona 9 Dragos projesi Yılmazlar İnşaat EN Grup güvencesi ile hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor..


"Hayallerinizdeki Yaşam Dragos'ta şekilleniyor" sloganıyla hayata geçirilen  Ona 9 Dragos projesi Yılmazlar İnşaat EN Grup tarafından hayata geçiriliyor. Proje 4.000 metrekare arsa alanına sahip. 

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri sunulan Ona 9 Dragos projesi  Kadıköy Bağdat Caddesi'ne 10 metre , Kadıköy Gebze hattına olan 9 metre, sahil yoluna 5 dakika, E-5 e 10 dakikalık mesafede konumlandırılıyor. 

Hemen tapu teslimlerinin yapıldığı projede daire fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. Projede  fitness salonu,  sauna, masatenisi ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 

Kartal Devlet Hastanesi, Koşu yol kalp ve damar hastalıkları hastanesi gibi birkaç dakika içinde ulaşılabilecek hastanelerin yer alıyor.


 Ona 9 Dragos

Ona 9 Dragos Evleri Maltepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi gibi üniversitelere de en kolay ulaşım imkanına sahip. Çevresinde çok sayıda ana okulu, ilk ve orta dereceli okul bulunan Ona 9 Dragos, çocuklarınızın eğitim kurumlarına kolay bir şekilde ulaşması açısından da bulunmaz bir konumda. bulunuyor. 

 


http://www.ona9.com/

444 94 91

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com