29 / 03 / 2024

Novo Maison fiyatları 1 milyon Euro'dan başlıyor!

Novo Maison fiyatları 1 milyon Euro'dan başlıyor!

Novo Maison fiyatları 1 milyon Euro'dan başlıyor. 2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan projede villaların tavan yükseliği 2,75 metre olarak tasarlandı.


Novo Maison projesi, Muğla'nın Bodrum ilçesinin Gündoğan bölgesinde hayata geçiriliyor. KLT Yapı imzası ile yükselen projenin inşaat çalışmaları 2013 yılının Kasım ayında başladı.


Novo Maison projesinde teslimler 2015 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. 8 villadan oluşan projede villalar 450 metrekare alana sahip. Villaların tavan yüksekliği ise 2,75 metre olarak tasarlandı.


Bodrum Novo Maison projesi 4 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Projedeki her villada asansör ve villa girişlerinde ise engelli rampaları bulunuyor. Ayrıca villalarda ısı pompalı VRF ısıtma - soğutma sistemi ve Gaggenau, Miele veya muadili beyaz eşyalar yer alıyor. 


Yüzde 90 oranında kaba inşaatının tamamlandığı Novo Maison Muğla projesinde banka kredisiyle 120 aya kadar vade yapılıyor. Novo Maison fiyatları 1 milyon Euro'dan başlıyor ve 1 milyon 350 bin Euro'ya kadar ulaşıyor. 


Bodrum Novo Maison projesi Bodrum Golf Kulübü’ne 15 dakika, Bodrum Gündoğan’ın en gözde beach club’larına 1 dakika, Palmarina Alışveriş Merkezi’ne 10 dakika ve toplu ulaşıma 1 dakika mesafede yükseliyor. 


Site içi kamera ve güvenlik sistemi, teknik personel ve bahçıvanın yer aldığı Novo Maison projesindeki her villada sauna, spor salonu, özel bahçe, havuz, şömine, akıllı ev sistemi, jeneratör, biyolojik arıtma, ısı pompalı VRF ısıtma - soğutma sistemi, özel otopark, su deposu bulunuyor. 


Novo Maison nerede?

Adres: Gündoğan Kızılburun Caddesi Bodrum/Muğla


Novo Maison fiyatları 1 milyon Euro


Novo Maison iletişim

Tel: 0216 365 33 47 / 0252 313 13 09

Web sitesi: www.novomaison.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com