29 / 03 / 2024

NCadde Ateş Corner'da 189 bin TL'ye! Yeni Proje!

 NCadde Ateş Corner'da 189 bin TL'ye! Yeni Proje!

Aralık ayının ilk haftasında basına tanıtılacak olan NCadde Ateş Corner projesinde fiyatlar lansman öncesi 189 bin TL'den başlıyor...


300 adet öğrenci evi, 18 adet ticari alana yer verilen NCadde Ateş Corner projesi,  Esenyurt Üniversitesi'nin yanında, Doğan Araslı Caddesi’nde E5 Karayolu ile İstanbul Tem Bağlantı Yolu’nun hemen paralelindeinşa ediliyor. 


Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan NCadde Ateş Corner projesi fiyatlar lansman öncesi 189 bin TL'den başlıyor. Projede fiyatlar lansman sonrası 239 bin TL'ye çıkacak. 


 NCadde Ateş Corner


Aralık ayının ilk haftasında basına tanıtılacak olan NCadde Ateş Corner projesiyle üniversiteli gençlere benzersiz bir yaşam konsepti sunuluyor. Projede kira getirisinin bin 800 ile 3 bin TL arasında değişiyor. 


7 bin 161 metrekare arazi üzerinde 3 katlı tek blok şeklinde tasarlanan  Özyurtlar NCadde Ateş Corner'da firma bünyesinde 24 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor. Projede Kişiye özel ödeme planı da sunuluyor. 

 

Daire teslimlerinin 15 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Esenyurt NCadde Ateş Corner’da her odada yatak, çalışma masası, dolap, banyo, tuvalet, koltuk ve öğrenci için dolabının içinde Özel eşyalar için kasa var.


 NCadde Ateş Corner


NCadde Ateş Corner’da ortak sosyalleşme alanları 

 

Kafe 

Spor Salonu 

Resepsiyon 

Otopark 

Çamaşırhane 

Güvenlik 

Telefon 

Sıcak Su 

 


 

Tel:  444 4 027

Web: http://www.ozyurtlar.com/corner.php

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com 


 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri