26 / 04 / 2024

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri geliyor!

 MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri geliyor!

MOD Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yirik, 2017 yılında MOD Ekspres ve Güneşli projelerine imza atacaklarını söyledi...



Özellikle Bahçelievler ve Basın Ekspres Yolu’nda gerçekleştirdiği konut projeleriyle tanınan MOD Gayrimenkul, 2017 yılında MOD Ekspres ve Güneşli projeleri olarak iki yeni projeye başlıyor.


MOD Ekspres projesinde yer alan tüm daireler 1+1 ve 2+1 home ofis olarak tasarlandı.  İşini evine taşımak isteyenler için özel olarak tasarlanan MOD Ekspres projesi, her türlü konfora ve teknolojik donanıma sahip olacak. MOD Gayrimenkul’ün Güneşli projesinde ise 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. 


 MOD Gayrimenkul  Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yirik, MOD Bahçelievler’in kaba inşaatının %60’ı, satışların ise %35’inin tamamlandığını söyledi. Yirik projeyi 2018 Eylül ayında sahiplerine teslim edeceklerini de ifade etti.


Özgür Yirik, MOD Ekspres ve Güneşli projelerini ise MOD Bahçelievler gibi merkezi bir konumda, entegre ulaşım ağlarına yakın bir lokasyonda gerçekleştireceklerini dile getiriyor. 


MOD Gayrimenkul’ün bugüne kadar gerçekleştirdiği projeler şu şekilde:

Bura Residence, 

Es Kule, 

Menekşe Sitesi, 

Medicana, 

Star Plaza, 

Doğa Koleji, 

Vizyon Koleji, 

Okyanus Koleji, 

Çağdaş Öncü Okulları, 

MOD Bodrum Villaları.


Web: http://www.mod.com.tr/ 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri