26 / 04 / 2024

Mersin Güler Infinity Eylül 2015'te teslim edilecek!

Mersin Güler Infinity Eylül 2015'te teslim edilecek!

Mersin'de hayata geçirilen Güler Infinity projesi 2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek. Projedeki dairelerin tamamı 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Mersin Yenişehir'de hayata geçirilen Güler Infinity projesi Site İnşaat imzası ile yükseliyor. Proje 9 bin 972 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


60 tane dairenin yer aldığı Güler İnfinity projesinde teslimler 2015 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. Projedeki dairelerin tamamı 235 metrekare 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Mersin Güler Infinity projesi ödeme planı ve fiyat listesi hakkında bilgi almak için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 


Güler İnfinity nerede?

Güler İnfinity projesi lokasyon olarak Mersin Olimpiyat Stadyumu'na 8 dakika, Kipa AVM'ye 3 dakika, Yeni Tıp Fakültesi'ne 5 dakika, Mersin Marina AVM'ye 7 dakiika, Mersin Forum'a 10 dakika, denizse ise 5 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 


Güler İnfinity projesinde fitness salonu, genel ve çocuk yüzme havuzu, güneş enerji desteli 24 saat sıcak su, konfor cam, mantolama ile ısı yalıtımı, jeneratör, çocuk oyun alanları, barbekü, yürüyüş parkutu, narenciye bahçesi, spor alanları, kameriye, 24 saat güvenlik, merkezi ısıtma sistemi, gibi imkanlar sunuluyor. 


Güler Infinity satış ofisi nerede?

Adres: Çiftlikköy Mh. Şakir Son Cd. No:1 Yenişehir / MERSİN


Güler Infinity iletişim

Tel : 0324 328 50 50

Web: http://gulerinfinity.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com