28 / 03 / 2024

Mabeyn Marmara projesi ön satışa çıktı!

 Mabeyn Marmara projesi ön satışa çıktı!

Lansmanı 1 ay sonra gerçekleştirilecek olan Mabeyn Marmara ön satışa çıktı. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


 

İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da 20 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilen Mabeyn Marmara projesi ön satışa çıktı. Proje Canan İnşaat imzası taşıyor. 


Lansmanı 1 ay sonra gerçekleştirilecek olan Mabeyn Marmara'da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Proje 7 blok şeklinde tasarlandı. 


15 bin metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çeken Beylikdüzü Mabeyn Marmara 224 daireden meydana geliyor. Projenin 6 bloğu konuta, 1 bloğu ticari alana ayrıldı.  


 Mabeyn Marmara projesi ön satışa çıktı!


Daire teslimlerinin 2019 Eylül'de gerçekleştirilmesi planlanan Mabeyn Marmara Evleri'nde metrekare birim fiyatı 5 bin TL olarak belirlendi. Projede bay bayan ayrı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, voleybol ve basketbol sahası, tenis kortu, oyun alanı, kütüphane ve otopark mevcut. 


Mabeyn Marmara Yakuplu projesinde ev sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat vererek 24 ay 0 faiz imkanından yararlanabiliyor.

 


Telefon: 4440912

Web: http://www.canan-insaat.com.tr

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com