28 / 03 / 2024

Keten Grup bu yıl 10 yeni projeye imza atacak!

Keten Grup bu yıl 10 yeni projeye imza atacak!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda 2017'de 10 yeni projeyie imza atacaklarını dile getirdi. İşte Ferhat Keten ile yapılan o röportaj...



Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda 2017'de 10 yeni projeyi hayata geçireceklerini söyledi. İşte Ferhat Keten ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...


  

1-)Güncel projelerinizden bahseder misiniz? Hangi projelerde satışlar sürüyor?


-Satışta olan toplam 17 projemiz var. Etiler, Nişantaşı, Cihangir, Bomonti, Çırağan, Anadolu yakasında sahil yolu – Bağdat Caddesi bölgesi projelerimizin olduğu bölgeler. Ayrıca Kanlıca Körfezinde de bir yalı projemiz bulunuyor.

 


2-)Satışlarınız nasıl gidiyor?


-Son dönemde ülkemizdeki üzücü gelişmelere bağlı olarak, tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat – emlak sektörlerinde de bir duraklama söz konusu. Ama bizim projelerimizin ağırlıklı olarak, risk taşımayan, her dönem kıymetini koruyan İstanbul’un seçkin semtlerinde olması ve az sayıda konut barındıran apartman tarzı yapılar olması, satışlarımızın sektördeki genel durağanlıktan biraz daha az etkilenmesini sağlıyor.

 


3-)Yeni bir projeniz var mı?


-Bomonti bölgesinde teslimatını yaptığımız Keten Bomonti projemizin ardından ikinci bir projeye başladık: Keten Papilio Bomonti. Nişantaşı bölgesinde iki yeni projeye başladık, bunlardan biri Nişantaşı bölgesinde muayene yönetmeliğine uygun muayene alanları bulmakta zorlanan doktorlara güzel imkanlar sunan yenilikçi bir proje. Cihangir bölgesinde İstanbul’u boğaz girişinden, tarihi yarımadaya kadar panoramik bir manzarayla yaşam alanlarına taşıyan Cihangir Panorama projemiz de 2017’de başlıyor.

 

 

4-) 2017 yılı içerisinde kaç projeyi hayata geçireceksiniz?


-10 proje.

 

 

5-) Sipahiler Ağası Yalısı'nı yeniden ayağa kaldırıyorsunuz, restorasyon tamamlandıktan sonra satışa mı çıkaracaksınız? Fiyat belli midir?


-Özel bir mülk olduğundan fiyatını maalesef vermiyoruz.



6-)Keten Papilio Bomonti projenizle ilgili bilgi alabilir miyim?

-Keten Papilio Bomonti projemiz, Bomonti bölgesi’nin işlek sokaklarından Fırın Sokak üzerinde yer alıyor. Hızla gelişen bölgedeki ihtiyaçlar düşünülerek girişte dükkan alanları da bulunana projede toplam 7 adet dükkan ve 30 daire yer alıyor. Bölgedeki bir önceki projemizden edindiğimiz tecrübe ile Keten Papilio Bomonti’de 17 adet daireyi uygun fiyatlı, kullanışlı tasarlanmış 2 1 daireler olarak planladık. Ortalama 70 metrekare civarında 8 adet 1 1 daire ve 140-160 metrekare aralığında dubleks daireler de diğer alternatifler.

 


7-)Piyasayı nasıl değerlendiriyorsunuz? 2017 sizce nasıl geçecek?


2017’nin çok parlak bir sene olmasını beklemek herhalde hayalperestlik olur. Ama her şeye rağmen biz firma olarak kötümser değiliz, gelir kısmında satışlara bağlı realist hedefler koyan, temkinli davranan, finansal açıdan risk almadan ilerlemeyi tercih eden firmaların sorun yaşamayacağını düşünüyoruz.  

 




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri