28 / 03 / 2024

Kent İncek projesinde imza töreni yapıldı!

Kent İncek projesinde imza töreni yapıldı!

BESA Grup, Ankara’nın yeni gözde yerleşim merkezi İncek’te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek. “Kent İncek” projesinde, Başkan Salih Bezci ve Başkan Suat Işık arasında imzalanan sözleşmeyle ilk adım atıldı.


BESA Grup, Ankara’nın yeni yaşam merkezi İncek’e taşımaya hazırlanıyor. “Kent İncek” projesinde, Başkan Salih Bezci ve Başkan Suat Işık arasında imzalanan sözleşmeyle ilk adım atıldı.


BESA Grup, Ankara’nın yeni gözde yerleşim merkezi İncek’te 54 dönüm arazi üzerinde 850 adet konut inşa edecek. Yaklaşık 40 yıldan bu yana hayata geçirdiği projelerle kaliteli yaşama imza atan Besa Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve  Kent İncek  Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Işık arasında imzalanan sözleşmeyle İncek’e kurulacak dev proje “Kent İncek”in ilk adımı atıldı.


İmza töreninde konuşan Salih Bezci, Başkent Ankara’nın hemen tüm gözde yerleşim merkezlerinde BESA projeleri hayata geçirdiklerini, BESA kalitesini Ankara’nın yeni yaşam merkezi İncek’e taşıyacaklarını vurgulayarak, “Uzun yıllar iş hayatına kolaylık sağlayan iş merkezlerinin yanında, yaşam standartlarını yükselten konutları da hayata geçiriyoruz. Yeni yaşam alanları sunmak, konuttan ötesini en kaliteli şekilde vermek için çalışıyoruz. ‘Kent İncek’ projesi de Besa’nın sürdürdüğü kalite anlayışının yansıdığı bir proje olacak” dedi.


Kent İncek projesinde imza töreni yapıldı!


Bezci, Kent İncek projesi ile Ankara’ya yeni bir proje daha kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:


“Bu yılın ortalarında başlamayı planladığımız ‘Kent İncek’ projemizde, lüks ve yüksek standartlı 5 farklı tipte konutlara yer verilecek. Mogan Gölü manzaralı projede, 1+1, 2+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 konut tiplerimiz kalite ve konforun adresi olurken, özel peyzaj alanları ile de konut sahipleri doğayla iç içe bir yaşama kavuşacak. ”


Web: http://besagrup.com.tr

Tel: 0312 219 10 10



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler