24 / 04 / 2024

İstanbul Loft Küçükçekmece projesinin adı İstanbul Emprada oldu!

İstanbul Loft Küçükçekmece projesinin adı İstanbul Emprada oldu!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirilen ve Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş. imzası taşıyan İstanbul Loft projesinin adı değişti, İstanbul Emprada oldu...


İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de hayata geçirilen İstanbul Emprada projesi Rumeli Gayrimenkul Yapı A.Ş. imzası taşıyor. Proje 10 dönüm arsa alanına sahip. 


İstanbul'un çekim merkezi Basın Ekspres Yolu'na yakın konumda inşa edilen İstanbul Emprada projesinde , 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde daire tipleri bulunuyor. 


Toplam 271 adet daireden meydana gelen projede daire genişlikleri 55 metrekareden başlıyor ve 168 metrekareye kadar çıkıyor. İstanbul Emprada projesi 19 katlı blok şeklinde dizayn edildi. 


Anahtar teslimlerinin 2018 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği İstanbul Emprada Küçükçekmece projesi metrekare fiyatları 5 bin 500 TL ile 7 bin TL arasında değişiyor. 


Küçükçekmece İstanbul Emprada projesinde  açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, güvenlik, kafe, kameralı, güvenlik, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, restoran, sinema ve yürüyüş parkuru gibi ortak alanlar mevcut.


Sefaköy İstanbul Emprada üst katlardan harika bir şehir manzarasına hakim olan İstanbul Emprada projesi Atatürk Havalimanı'na 3 kilometre uzaklıkta , TEM ve E5 bağlantı noktalarına yakın konumda bulunuyor. 


Adres: Basın Ekspres Yolu Muammer Aksoy Caddesi Sefaköy-Küçükçekmece/İstanbul


Tel: 444 7 765

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com 




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı