28 / 03 / 2024

İdealist GYO Şile projesi ön talepte! Yeni proje!

 İdealist GYO Şile projesi ön talepte! Yeni proje!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Şile Çavuş projesi için çalışmalara devam ediyor. Projede konutlar ve ticari birimler yer alacak..


Ön talep toplanmaya başlanan İdealist GYO Şile projesi , İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Salon Proje Mimarlık firması ile inşa edilecek. 


İdealist GYO, Emlak Konut'a 15 milyon 70 bin TL teklif vererek ihaleyi kazanmıştı. Projenin inşa edileceği arsanın toplam büyüklüğü 17 bin 933 metrekare. Çalışmaların tam gaz devam ettiği projede konutlar ve ticari birimler yer alacak.   

 

"Şile'de idealist bir yaşam yükseliyor" sloganıyla basına tanıtılan  proje çalışmalarını (vaziyet planı, avan projeler) en kısa süre içinde Emlak Konut ve Şile Belediyesi'ne onay için sunacak.  Bu işlemler ile beraber Salon Proje Mimarlık firması ile proje çizimi konusunda anlaşıldı 


Firmanın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı Şile Çavuş arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi süreci hakkındaki açıklamasına göre bugüne kadar geçen zaman içerisinde bu proje ile ilgili Tapu Müdürlüğü, Belediye ve Emlak Konut kurumları ile görüşülerek imar, ruhsat, harç, gibi işlemler yürütüldü.