24 / 04 / 2024

Han İnşaat Anadolu Yakası'nda 2 yeni proje daha yapacak!

Han İnşaat Anadolu Yakası'nda 2 yeni proje daha yapacak!

Han İnşaat Anadolu Yakası'nda 2 yeni proje daha yapacak.Han İnşaat Selamiçeşme projesinde fiyatlar 1 milyon TL'den, Han İnşaat Ümraniye Han Sitesi projesinde fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor.


Han İnşaat yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Selamiçeşme ve Ümraniye bölgelerinde proje hayata geçirecek olan firma dhaa önce Suadiye ve Bostancı'da proje yapmıştı. 



Han İnşaat Selamiçeşme projesi

Han İnşaat Selamiçeşme projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon dubleks daire tipleri bulunuyor. 2015 yılının Mart ayında teslim edilecek olan projede dairelein tavan yükseliği 3 metre olarak tasarlandı.


Han İnşaat Selamiçeşme projesi, , Mısra Sokak'ta Bağdat Caddesi'ne birinci paralelde konumlandırılıyor. Projede çeşitli imkanlar sunuluyor.


3 oda 1 salon daire alanlarının 112 metrekare, 4 oda 1 salon dublekslerin alanlarının 172 metrekare olarak belirlnediği Han İnşaat Selamiçeşme projesinde 3 oda 1 salon daireler 1 milyon TL'den, 4 oda 1 salon dubleks daireler ise 1 milyon 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Han İnşaat Anadolu Yakası


Han İnşaat Ümraniye Han Sitesi projesi

Han İnşaat Ümraniye Han Sitesi projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Proje Ümraniye Tütengil Sokak'ta konumlandırılıyor. 


2015 yılının Mart ayında teslim edilecek olan Han İnşaat Ümraniye Han Sitesi projesinde fiyatlar 175 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 


Han İnşaat Ümraniye Han Sitesi projesi lokasyon olarak Tem otoyoluna 2 dakika, 1.köprüye 5 dakika, BUYAKA AVM ve İKEA’ya 5 dakika mesafede yükseliyor. 


Han İnşaat Anadolu Yakası


Han İnşaat adres bilgisi

Bağdat Caddesi, Mehmet Dural Apt. No: 404/4-5

Suadiye-Kadıköy/İstanbul - TR


Han İnşaat iletişim

Tel: +90 (216) 360 4060 Pbx

Web: http://www.haninsaat.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler